Як стати YouTube-блогером. Новий освітній серіал на Дія.Цифрова освіта

Прес-офіс
16 квітня 2020, 12:58
  Перегляди 3632

16 квітня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з Цитрус Академією презентували освітній серіал «Як стати YouTube-блогером».

Тематика освітнього серіалу охоплює те, чим цікавий YouTube в 2020 році, критерії вдалого відео на YouTube, де шукати ідеї для власних відео, авторське право, оформлення YouTube-каналу, оптимізацію відео, аналіз конкурентів, монетизацію каналу.  

Освітній серіал складається з 10 серій тривалістю 4-8 хвилин. Безкоштовно переглянути всі серії можна на платформі Дія.Цифрова освіта

Участь у серіалі взяли власник агенції SHATYRKO AGENCY Андрій Шатирко і тренер Цитрус Академії Євгеній Федяй.

«Освітнім серіалом «Як стати Youtube-блогером» ми започатковуємо нову лінійку освітніх серіалів на платформі Дія.Цифрова освіта — для молоді та тінейджерів. Це дасть їм можливість навчитися новим цифровим професіям і бути конкурентоспроможними на ринку праці. Хоча вести свій YouTube-канал можна і у 18 років, і у 81 рік. Це добре знають IT-бабусі та інші прогресивні спільноти», — наголосила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан. 

«Знання, якими діляться наші експерти — це тільки практика. Без води. Нам цікаві саме практичні кейси, як вирішувати ті чи інші проблеми. Саме тому ми обрали Андрія Шатирко та Євгенія Федяя для участі в серіалі. Пан Федяй є діючим тренером наших топових курсів. Його знають, йому довіряють, як і пану Шатирко. Він гарно і зрозуміло доносить інформацію», — підкреслила Head of PR & Communications «Цитрус» Діана Шмир. 

«80% всіх українців, які користуються Інтернетом, дивляться YouTube хоча б раз на місяць. Більшість людей проводять у YouTube від 40 хвилин на тиждень. YouTube — це одна з головних платформ, де люди дивляться, що їм цікаво у сфері навчання, у сфері новин, включаючи політику, у сфері спорту, розваг. YouTube виконує багато місій — хтось стає блогером, хтось експертом, хтось просуває власний бізнес, хтось рухає соціальну ідею», — заявив Youtube-спеціаліст Андрій Шатирко. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт