Мінцифра та EdEra розроблять інноваційні програми навчання щодо цифрових професій і цифрових навичок

Прес-офіс Міністерства
24 березня 2021, 16:36
  Перегляди 1969

Міністерство цифрової трансформації України та студія онлайн-освіти EdEra співпрацюватимуть у сфері розвитку цифрових та інших навичок шляхом розробки освітніх матеріалів та інноваційних програм для навчання.

Для цього Міністерство цифрової трансформації та студія онлайн-освіти EdEra підписали меморандум.  

Домовились співпрацювати у розробці освітніх матеріалів щодо цифрових навичок, а також у розробці сумісних інноваційних програм навчання щодо цифрових професій та цифрових навичок, з пілотними назвами «Цифровий коледж», «Цифрові професії».

Заступник Міністра цифрової трансформації Валерія Іонан підкреслила, що в рамках національного проєкту з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта планується навчити цифрової грамотності 6 млн українців за 3 роки.

«Онлайн-платформу Дія.Цифрова освіта з безкоштовними освітніми серіалами на тему цифрової грамотності за рік відвідало близько 2 млн українців. Завдяки партнерству з EdEra ми розширимо лінійку та формат контенту на онлайн-платформі», —  заявила Валерія Іонан.    

Ілля Філіпов, Президент студії онлайн-освіти EdEra: «Студія онлайн-освіти EdEra вже 6 років працює над упровадженням інноваційних освітніх підходів в Україні. Ми хочемо, щоб люди із захопленням включалися в навчальний процес.

Разом із Міністерством цифрової трансформації ми вже створили чимало освітніх продуктів. Ми переконані, що підписаний меморандум остаточно підтверджує наше спільне бачення розвитку української освіти та є початком грандіозних освітніх проєктів, що стануть рушієм змін у нашій країні».

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт