Мінцифра спільно з MEGOGO підготувала освітні серіали з цифрової грамотності жестовою мовою

Прес-офіс
13 листопада 2020, 12:01
  Перегляди 2661

Освітні серіали з цифрової грамотності відтепер доступні жестовою мовою на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта та MEGOGO.

Зокрема, стали доступними жестовою мовою освітні серіали:

1. Зірки е-демократії

2. Дружні цифрові фінанси 

3. TikTok / Instagram / Facebook: як залишатись в тренді в 2020

4. Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті» 

5. Відкриті дані для бізнесу

6. Як стати YouTube-блогером

7. Цифрові навички для вчителів

8. Тренінг для тренерів 

До цього жестовою мовою були доступні освітні серіали: «Базові цифрові навички. Сезон 1», «Базові цифрові навички. Сезон 2» і «Базові цифрові навички. Сезон 3». 

«Для нас принципово важливо робити освітні серіали з цифрової грамотності доступними абсолютно для всіх. Ми створюємо максимально інклюзивні освітні продукти. І переконані, що цифровою грамотністю має володіти кожен громадянин», — підкреслила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.  

Крім платформи Дія.Цифрова освіта, освітні серіали жестовою мовою доступні в окремому розділі «Дивись як чутно» на MEGOGO. 

«Кожен українець повинен мати можливість підвищувати якість свого життя в сучасному цифровому світі. Саме тому ми зобов'язані зробити будь-які проєкти з цифрової грамотності інклюзивними, доступними будь-кому. Ми раді працювати в цьому напрямку із командою Міністерства цифрової трансформації України та разом створювати безпечне і зручне середовище для широкої аудиторії нашої країни. Попереду в нас ще багато планів в побудові якісної цифрової освіти на національному рівні», – зазначає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO

Нагадаємо, влітку 2020 року Міністерство цифрової трансформації підписало меморандум про співпрацю з MEGOGO. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт