Освітні серіали з цифрової грамотності будуть доступні на MEGOGO

Прес-офіс
22 липня 2020, 14:44
  Перегляди 3566

Освітні серіали, розміщені на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта, будуть також доступні на медіасервісі MEGOGO.

Для цього Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум про співпрацю з ТОВ «МЕГОГО». 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що цей крок дозволить розширити аудиторію освітніх серіалів із цифрової грамотності. «Вже зовсім скоро кожен громадянин отримає можливість безкоштовно подивитися освітні серіали з цифрової грамотності на відомій і популярній платформі. У наших серіалах беруть участь селебріті та експерти, тож українці зможуть поєднати приємне з корисним — навчатися через розваги», — підкреслила Валерія Іонан.   

Директор зі стратегічного розвитку MEGOGO Іван Шестаков наголосив на ексклюзивності MEGOGO в якості партнера з розміщення освітніх серіалів із цифрової грамотності. «MEGOGO став першим і поки що єдиним майданчиком, окрім безпосередньо платформи Дія.Цифрова освіта, який розміщуватиме освітні серіали з цифрової грамотності. Ми раді стати частиною такої важливої ініціативи, адже цифрові знання вкрай необхідні для кожного українця. Тому зручний функціонал MEGOGO дозволить без перешкод усім охочим отримувати знання із будь-якого пристрою у зручний час», — сказав Іван Шестаков. 

Нагадаємо, що 15 липня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з АСБІС-Україна, Ліко-школою та Майкрософт Україна презентували освітній серіал для вчителів «Інтерактивне навчання: інструменти та технології для цікавих уроків».

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт