Міністерство цифрової трансформації співпрацюватиме з групою компаній Аперкон

Прес-офіс
24 вересня 2020, 06:33
  Перегляди 1541

Разом створимо та реалізуємо спільні проєкти для сталого розвитку інформаційного суспільства, підприємництва, розвитку цифрових прав і можливостей громадян та ін.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила важливість співпраці з консалтинговими компаніями з приватного сектору.

«Консалтингова експертиза Аперкон допоможе Мінцифрі досягнути стратегічних цілей та виконати стратегічні задачі», — заявила Валерія Іонан. 

CEO компанії Аперкон Анна Радченко-Дурнєва наголосила на важливості побудови «держави в смартфоні» та кооперації бізнесу та влади для ефективного впровадження змін. «Ми з радістю долучаємося до реалізації проектів Мінцифри та готові застосувати при цьому наші кращі практики та професійний досвід».

Аpercon Consulting Group - багатопрофільний холдинг зі спеціалізацією в галузі консалтингу, рекрутингу, маркетингу, сертифікації, технологічних рішень в галузі аудиту та побудови бізнес-процесів. Компанії холдингу входять в топ-5 лідерів своєї галузі 2019 року.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт