Мінцифра та Nokia відкриють центр Дія.Бізнес в Ужгороді

  Перегляди 1040

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, планує відкрити центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді.

Для цього Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум із Закарпатською обласною радою та компанією Nokia.

Під час підписання меморандуму заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зауважила, що центр Дія.Бізнес в Ужгороді стане ще одним в Україні — після Харкова, Миколаєва, Києва. 

«Епідеміологічні обмеження та локдауни суттєво ускладнюють роботу малого та середнього бізнесу. Відповідно, наша задача — допомогти підприємцям у ці складні часи безкоштовними консультаціями з питань фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки тощо. Крім того, в центрах Дія.Бізнес підприємці можуть проходити навчання офлайн чи у змішаному форматі, використовувати простір для власних подій, тестувати свій продукт на pop-up-локації»

Валерія Іонан,
заступник Міністра цифрової трансформації України

Офіційне відкриття центру Дія.Бізнес відбудеться навесні 2021 року. 

«Nokia є виробником технологічних інноваційних рішень із світовим досвідом та інвестиційною присутністю в Україні. Наша команда має за честь долучитись до програми цифровізації економіки, сприяти просуванню трансформаціїйної програми, направленої на розвиток підприємництва та використання новацій, що підвищують якість кінцевих продуктів, конкурентноздатність та інвестиційну привабливість галузей.В одному з перших центрів Дія.Бізнес в західному регіоні країни в м. Ужгород, ми забезпечуємо унікальну можливість розгортання Tech.Центру Nokia з метою ознайомлення з рішеннями індустріалізації 4-го покоління — це останні новації, які доступні вже сьогодні. Це потужна всебічна підтримка цифровізації процесів як усередені так і навколо підприємств, застосовуючи технологічні рішення Nokia, що адаптовані до потреб, повноцінно забезпечені партнерством екосистеми, створеної в Україні»

Євгеній Баличев,
офіційний представник Нокіа Солюшинз енд Нетворкс. 

Голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров підкреслив, що центр Дія.Бізнес в Ужгороді сприятиме розвитку підприємницької діяльності в області:

 «Визначально, що Закарпаття увійшло в число перших областей, де буде відкрито центр Дія.Бізнес. В краї не так багато великих потужних підприємств і левова частка економічно-фінансового ресурсу регіону сконцентрована саме у сфері малого та середнього бізнесу, який, в умовах карантинних обмежень, надзвичайно потребує підтримки. І ті консультаційні послуги, які надаватиме центр Дія.Бізнес щодо пошуку бізнес-ідей, створення бізнес-планів та систематизацій бізнес процесів, HR, маркетингу, юридичної підтримки — дуже потрібні нашим підприємцям у цей складний період».

Олексій Петров,
Голова Закарпатської обласної ради

Нагадаємо, 1 липня 2020 року національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкрив свій перший центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Харкові. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт