Meta за підтримки Мінцифри та національного проєкту Дія.Бізнес запускає безоплатні рекламні купони для українців

Прес-офіс Міністерства
08 листопада 2022, 15:02
  Перегляди 1453

8 листопада Meta запустила платформу, яка надаватиме купони на рекламу для малих та середніх підприємств України у Facebook та Instagram. 

Платформа дозволяє українським МСП подати заявку на отримання підтримки в розмірі $1000. Це особливо актуально у нинішніх складних економічних умовах, адже дозволить підвищити обізнаність користувачів соцмереж про українських виробників та популяризувати українські товари.   

Заступник Міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції Валерія Іонан: «Малий і середній бізнес відіграє важливу роль у відновленні економіки країни під час війни та після її завершення. Міністерство цифрової трансформації тісно співпрацює з Meta над підтримкою підприємців України. Так, у липні були запущені освітні курси Blueprint, а також навчальна платформа Meta Boost українською мовою. Ініціатива з підтримки рекламних акаунтів стане ще одним кроком на шляху до розвитку цифрових платформ українського бізнесу». 

Менеджерка з публічної політики для Центрально-Східної Європи компанії Meta, Катерина Крук:
«Малий і середній бізнес завжди був нашим пріоритетом. А невпинне прагнення українських підприємців розвиватися, вдосконалюватися та служити суспільству навіть у таких тяжких обставинах надзвичайно надихає. Ось чому ця ініціатива, як і вся Програма економічного відновлення України, є для нас такою важливою, і ми продовжуватимемо підтримувати український бізнес».

Повний перелік умов участі доступний за посиланням. Ось деякі з них: 

  • Кандидати мають бути українськими підприємствами, що розташовані в Україні (за винятком регіонів, на які поширюються санкції США, зокрема Донецької та Луганської областей, а також АР Крим).
  • Кандидати мають керувати українською бізнес-сторінкою у Facebook і мати дійсний рекламний обліковий запис.
  •  Урядові або державні компанії не можуть брати участь у цій програмі.
  • Необхідно прийняти умови та положення програми та листа дарування:

Термін дії пропозиції — з 8 листопада до 31 грудня 2022 року.

Ця ініціатива є частиною більш широкої програми, оголошеної Ніком Клеггом на початку цього року. У межах довгострокової кампанії Meta виділить $1,5 млн на підтримку українського малого та середнього бізнесу. Крім того, в межах програми «Відродження економіки України», спрямованої на підтримку спільноти малого та середнього бізнесу в Україні, Meta запустила платформу Meta Boost Ukraine, набір курсів Blueprint українською мовою (загалом понад 30 курсів), спеціального чатбота для WhatsApp та кілька надихаючих історій.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт