Менторська програма для державних службовців

  Перегляди 1871

До 1 лютого продовжено прийом заявок на інтенсивну менторську програму для державних службовців Open Data Mastermind. 

Учасники зможуть покращити свої навички роботи з відкритими даними та отримають менторську підтримку зі створення інноваційних антикорупційних сервісів на основі відкритих даних. 

Програма розрахована для державних службовців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Для участі потрібно подати ідею проєкту з антикорупційним впливом, використанням відкритих даних та зібрати команду щонайменше з 3-х людей.

Участь у програмі — це:
  • можливість презентувати свої ідеї перед експертним журі, отримати експертну оцінку ідеї та пройти відбір до менторської програми в межах заходу «Ідеатон проєктів»;
  • підтримка міжнародних та українських експертів топ-рівня;
  • лекції, воркшопи, розбір реальних кейсів та навички роботи з даними від найкращих практиків у сфері відкритих даних, антикорупції та інновацій;
  • технічна та промопідтримка проєктів упродовж програми.

Встигніть податися — https://odm.data.gov.ua/

Маєте запитання стосовно участі? Дивіться запис онлайн-сесії «запитань-відповідей» або пишіть на сторінку Open Data Incubator.

Програма реалізується USAID/UK aid проєктом «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» спільно з Міністерством цифрової трансформації України. Партнер проєкту – 1991 Open Data Incubator.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт