Конкурс: 15 найкращих представлять українську стартап-спільноту у Кремнієвій долині

Прес-офіс
10 грудня 2019, 06:02
  Перегляди 8504

Міністерство цифрової трансформації України спільно зі Startup Grind Kyiv за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошують конкурс – можливість для 15 технологічних стартапів представляти Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів «Startup Grind Global 2020» у Кремнієвій долині. 

Переможці конкурсу отримують: квиток на участь у конференції, виставковий стенд, промо участі у конференції та pr-підтримку організаторів, покриття фінансових витрат на логістику.

Більш ніж 125 країн світу відбирають 300 кращих серед кращих стартапів, які презентують свій продукт від 9 по 12 лютого на Startup Grind Global 2020 – заході, який відвідають щонайменше 10 тисяч людей. Презентація відбуватиметься на 10 сценах у серці світової стартап-екосистеми та венчурних інвестфондів, у Кремнієвій долині.

Цього року заявити про Україну як про інвестиційно привабливий it-центр і продемонструвати технологічну потужність країни зможуть 15 найсильніших українських стартапів. Уперше Україну на світовій стартап-арені представить настільки масштабна національна делегація. 

Стати учасниками можуть зрілі стартапи, які побудували продукт, знають, що таке прибуток, не з чуток, готові до масштабування.  Для участі у конкурсі стартапам потрібно заповнити онлайн анкету до 12:00 16 грудня 2019 року. 

Учасники української делегації отримають доступ до найпотужніших ділових кіл венчурних інвесторів, уряду і бізнесу. Можливість познайомитись особисто з редакторами та засновниками провідних технологічних світових медіа, сформувати мережу менторів, знайти партнерів і співробітників і закохати у свій продукт двохмільйонну світову спільноту Startup Grind.

Open Call відбудеться 19 грудня в Lift99 Kyiv Hub.

Перебіг конкурсу: 

10–16 грудня 2019 року – збір анкет

16–19 грудня 2019 року – журі розглядає онлайн-анкети, отримані від стартапів. Відбирає 25 кращих з усієї України для подальшого пітчингу вживу та остаточного відбору.

19 грудня 2019 року – пітчинг-сесії. 

Шляхом голосування журі обирає та оголошує 15 найкращих стартапів – переможців конкурсу.

Від Міністерства цифрової трансформації до журі конкурсу входять заступник міністра з питань розвитку ІТ-галузі Олександр Борняков та радник міністра Максим Слободянюк. Вони обидва є успішними ІТ-бізнесменами і мають великий досвід просування власних ІТ-компаній на світовому ринку.

Стартапи представлятимуть Україну на Startup Grind Global 2020 завдяки тісній співпраці директорів Startup Grind Kyiv, Катерини Дегтяр та Ханни Зенн з глобальною спільнотою Startup Grind та підтримці Міністерства цифрової трансформації України і Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Довідково:

Startup Grind Global 2020 – це 300 стартапів, 57 країн, 33 сектори, 2-х мільйона світова стартап екосистема Tech підприємців та зацікавлені у стартап-проектах та продуктах іноземні інвестори.

Startup Grind Kyiv є офіційним представником Startup Grind (спільнота налічує близько 2 мільйонів найкращих підприємців світу), проводить регулярні події в Києві з 2014 року. За останні два роки лідери київської філії – Катерина та Ханна – організували 30 зустрічей із досвідченими підприємцями і експертами IT та інвест-фондів. Серед спікерів Startup Grind Kyiv були: Марвін Ляо, партнер 500 startups; Роман Кірігетов, співзасновник Kabanchik.ua, Євген Сисоєв, партнер AVentures, та інші. Сьогодні у найбільшого стартап-ком’юніті у Києві 10 000 фоловерів у соціальних мережах та постійна аудиторія з підприємців-початківців, ангел-інвесторів, представників фондів та корпорацій. Місія Startup Grind Kyiv – навчати, знайомити і надихати підприємців та інноваторів. 

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) сприяє розвитку сильної, диверсифікованої та відкритої економіки України шляхом покращення бізнес-середовища для малих та середніх підприємств (МСП), підвищення конкурентності ключових галузей економіки й забезпечення України можливостями скористатись перевагами від угод про вільну торгівлю. Метою Програми КЕУ є заохочення створення бізнес-стартапів і діяльності малих та середніх підприємств (МСП), підвищення конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримка конкурентоспроможності українських підприємств на міжнародних ринках.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт