Говоріть англійською з першого уроку: безоплатна розмовна практика із застосунком Natulang та мовною програмою Future Perfect

28 серпня 2024, 04:34
  Перегляди 682
  Перегляди 682

Застосунок Natulang від українського розробника долучається до Future Perfect та надає українцям безоплатний доступ до вивчення англійської.

Натисніть I speak Ukrainian та розблокуйте 360 уроків, щоб уже за рік щоденних десятихвилинних уроків спілкуватися без мовного бар’єра.

Мета Natulang — допомогти користувачам заговорити з першого кліку. Навчальна програма повністю заснована на ШІ та аудіоформаті для розпізнавання й відтворення мовлення: застосунок просить вас сказати коротку фразу англійською мовою. Якщо ви вимовляєте її правильно, то просуваєтеся далі, інакше застосунок виправить вас. Так користувачі здобувають нові знання у формі простої розмови, повторюючи граматичні структури та слова, доки це не стане звичкою, що нагадує природний процес опанування мови в дитинстві. Курс уже має 240 уроків англійської та щотижня доповнюється 5 новими.

Повна програма міститиме 360 уроків з розрахунком щоденного навчання протягом року. Визначайте ваш рівень володіння англійською перед початком навчання та отримуйте доступ до потрібних уроків, розподілених на блоки за темами й рівнем складності: починайте з «Я розумію англійську» та завершуйте декількома розділами Daily Stories з описом різноманітних життєвих обставин.

Завантажуйте застосунок і вільно спілкуйтеся зі світом завдяки щоденним 10-хвилинним урокам з англійської за посиланням.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт