EXPO 2020 у Дубаї. Мінцифра запрошує українські інноваційні бізнеси на найбільшу виставкову подію в світі

  Перегляди 2002

У місті Дубай (ОАЕ) відбудеться Всесвітня виставка «Експо – 2020», яка стане найбільшою виставковою подією у світі. Планується, що захід відвідає близько 25 млн осіб зі 180 країн світу. Українські інноваційні бізнеси зможуть представити свої продукти та послуги на Українському стенді виставки.

Міністерство цифрової трансформації України та Національний проєкт з розвитку підприємництва Дія.Бізнес долучилися до організації Всесвітньої виставки EXPO 2020 як організаційні та інформаційні партнери Мінекономіки.

Участь України на EXPO 2020 здійснюється за рішенням Уряду України від 14.02.2018 № 94 «Про участь України у Всесвітній виставці «Експо-2020». 

Представлення України на EXPO-2020 відбувається за ініціативи та підтримки Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства економіки України, Ради експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ України та інших органів державної влади.

Період проведення виставки: з 1 жовтня 2021 року до 31 березня 2022 року (6 місяців). Протягом 6 місяців будуть відбуватись тематичні заходи, програма подій наразі формується.

Місце проведення: м. Дубай, ОАЕ. Територія Експо-2020 займає площу 438 га, станцію наземного метро, торгові центри, логістичні об'єкти, Дубайський виставковий центр.

Хто може взяти участь?

Всі бізнеси з інноваційними рішеннями, а також ті, що представляють напрями: IT, інновації, інвестиції, агро, медицина, виробництво, харчування та інші. А саме:

  • інноваційні українські бізнеси та підприємства
  • бізнеси, що представляють інноваційні продукти, бізнес-підходи та послуги
  • стартап-бізнеси та технологічні бізнеси
  • та інші.

Умови участі:

  • Безкоштовне розміщення інноваційного продукту компанії протягом усього часу проведення виставки (6 місяців) в павільйоні України (площа обмежена).
  • Усі витрати на створення експонату, його монтаж/демонтаж, у тому числі стенду під демонстрацію, логістичні витрати та витрати на переліт та проживання персоналу підприємства (можливо тільки на монтаж/та/або весь період виставки) — учасники покривають самостійно. 
  • Стенд має бути розміщений на території Експо-2020 протягом усього часу проведення виставки (6 місяців).
  • Стенд має бути доставлений до місця проведення виставки Експо-2020 (ОАЕ, Дубай) та змонтований до 1 вересня 2021 року.

Учасникам виставки надається:

  • Місце для розміщення стенду (стендів) з чіткою площею (вибір місця попередньо узгоджується з оргкомітетом павільйону України та закріплюється за учасником після обробки оргкомітетом відповідної форми-заявки).
  • Електричне підключення 240 V (важливо звернути увагу на цей показник та підготувати своє обладнання відповідно до вищезазначених вимог).
  • Загальне виставкове освітлення присутнє.
  • Вибір формату презентаційного стенду та концептуальної конфігурації стендів із представлених варіантів у цьому брендбуці.

Учасники виставки зобов'язуються:

Як бізнесу взяти участь? 

  • Ознайомитись із деталями щодо логістики, детальними вимогами до брендингу та розмірів стендів, а також до відеоконтенту для медіазони для представлення бізнесів — за посиланням. Стенди можуть бути розміром від 5 до 15 кв. м.
  • Ознайомитись з візовими вимогами для в’їзду та перебування в ОАЕ — за посиланням.
  • Подати заявку англійською мовою з необхідними даними про компанію, інноваційний продукт, контакти від компанії тощо за посиланням: https://bit.ly/3yYXMFZ 

Дедлайн подання заявок від компаній — потенційних учасників: 1 серпня 2021 року.

Скористайтесь можливістю представити українську продукцію в інноваційному форматі для потенційної аудиторії у 25 млн відвідувачів зі 180 країн світу! 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт