Брифінг Мінцифри та Координатора проєктів ОБСЄ в Україні про основи кібергігієни

  Перегляди 979

Міністерство цифрової трансформації України разом із Координатором проєктів ОБСЄ в Україні організовують брифінг, під час якого відбудеться презентація нового освітнього серіалу на платформі Дія.Цифрова освіта — «Основи кібергігієни».

Кібергігієна — це сукупність практик, які користувачі можуть застосовувати для покращення своєї безпеки в Інтернеті, коли переглядають веб-сторінки, надсилають і отримують електронні листи, SMS-повідомлення, щоб уберегти власні персональні дані, розпізнавати фейки та убезпечити себе від кібершахраїв.

Освітній серіал розробили у співпраці з Національним агентством України з питань державної служби та Українською школою урядування в рамках проєкту «Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки. Цей проект реалізовується Координатором проєктів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки урядів Великої Британії та Німеччини. 

Учасники брифінгу: 
  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції 
  • Посол Генрік Вілладсен, Координатор проєктів ОБСЄ в Україні
  • Наталія Алюшина, голова Національного агентства України з питань державної служби
  • Ольга Войтович, національна спеціалістка проєктів Координатора проєктів ОБСЄ в Україні
  • Демид Майорников, засновник «Sekurno», національний експерт із кібербезпеки

Дата брифінгу: вівторок, 26 січня 2021, 10:00

Брифінг транслюватиметься в прямому ефірі на YouTube-каналі Кабінету Міністрів України. Журналісти можуть поставити запитання спікерам в онлайн-формі. Відповіді будуть надані під час брифінгу.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт