Мінцифра презентуватиме інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва

Прес-офіс
09 липня 2020, 06:50
  Перегляди 1637

10 липня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» презентуватиме інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва на платформі Дія.Бізнес

  • Мінцифра оцифрувала об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднань в Україні, а також розробила інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців із сіл, міст (в тому числі об’єднаних територіальних громад) і регіонів.

Під час карантинних обмежень представникам влади та бізнесу особливо важливо залишатися «на зв'язку». Саме тому дана ініціатива спрямована на підтримку підприємців, представників органів місцевого самоврядування, інших зацікавлених сторін у подоланні наслідків СOVID-19, адже за допомогою мапи можна буде отримати вичерпну інформацію про об’єкти підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання на місцевому рівні. 

На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні. 

Головна мета проєкту — консолідувати на сайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні. 

Участь у презентації інтерактивної мапи інфраструктури підтримки підприємництва візьмуть:

  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції
  • Андрей Хорват, заступник директора Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ
  • Андрій Ремізов, керівник онлайн-складової проєкту Дія.Бізнес

«U-LEAD з Європою»: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку. «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією. «U-LEAD з Європою» підтримує Україну у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Онлайн-трансляція презентації розпочнеться 10 липня о 10:00 на YouTube-сторінці Кабміну https://bit.ly/YouTube_Government  

Журналісти можуть поставити запитання до спікерів

👉 https://forms.gle/jQPiWijyC1guCYeD7 

 

Відповіді будуть надані спікерами під час презентації.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт