23 квітня відбудеться презентація відеопроєкту «COVID-19: що потрібно знати про роботу апаратів штучної вентиляції легень»

Прес-офіс
22 квітня 2020, 10:47
  Перегляди 884

23 квітня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з Фондом Ріната Ахметова та Асоціацією анестезіологів України презентують відеопроєкт про те, як працюють апарати штучної вентиляції легень. 

Апарати штучної вентиляції легень стали медичним обладнанням №1 в умовах боротьби з COVID-19. За них розгорнулась справжня гонка на світових ринках. Оскільки саме ці апарати допомагають рятувати життя тих, у кого коронавірус спричиняє тяжкі ускладнення. 

Оглядовий серіал складається з трьох серій у форматі міні-інтерв’ю. Відеоінструкції підготував Денис Сурков, завідуючий відділом анестезіології та інтенсивної терапії для новонароджених обласної клінічної лікарні Дніпра, кандидат медичних наук, викладач кафедри медицини катастроф і військової медицини Дніпропетровської медакадемії МОЗ України. 

Відеопроєкт буде доступний на платформі Дія.Цифрова освіта

Участь у презентації відеопроєкту візьмуть:

  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції
  • Наталія Ємченко, член Наглядової ради Фонду Ріната Ахметова
  • Сергій Дубров, президент Асоціації анестезіологів України, професор, головний спеціаліст МОЗ за фахом «Анестезіологія»

Трансляція презентації розпочнеться 23 квітня об 11:00 на Youtubе-сторінці Кабміну. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт