400 працівників Дніпропетровщини пройшли навчання з paperless

  Перегляди 585

У Дніпропетровській області було проведено тренінгове навчання за темою «Використання автоматизованої системи управління документами ДОК ПРОФ 3 при роботі з електронними документами». Навчання проводилося в період з 29 листопада 2021 року до 3 грудня 2021 року включно.

«Для області було дуже важливим проведення цього навчання. Нам вдалося підвищити рівень володіння цифровими навичками співробітників для роботи в СЕД. Це пришвидшує та наближає режим paperless в усіх структурних підрозділах ОДА. Отримані результати показали, що це було корисно та підвищило спроможність наших працівників», — розповів Іван Начовний, CDTO Дніпропетровщини.

Навчальна програма складається з п'яти модулів відповідно до ролі кожного учасника тренінгу в системі електронного документообігу. У тренінговому навчанні взяло участь близько 400 осіб — представників органів місцевого самоврядування, райдержадміністрацій та структурних підрозділів ОДА. Для визначення рівня покращення знань та навичок кожного учасника було реалізовано заповнення вхідної та вихідної анкети.

Аналітичний звіт щодо проведеного тренінгового навчання:

  • Учасники з роллю «Реєстратор» до початку проведення тренінгового навчання мали рівень правильних відповідей близько 70%. Після завершення навчання рівень правильних відповідей становив близько 75%. 

  • Учасники з роллю «Виконавець» до початку проведення тренінгового навчання мали рівень правильних відповідей близько 77%. Після завершення навчання рівень правильних відповідей становив близько 85%.

  • Учасники з роллю «Контролер» до початку проведення тренінгового навчання мали рівень правильних відповідей близько 80%. Після завершення навчання рівень правильних відповідей становив близько 89%. 

  • Учасники з роллю «Помічник керівника» до початку проведення тренінгового навчання мали рівень правильних відповідей близько 84%. Після завершення навчання рівень правильних відповідей становив близько 90%. 

Після участі в тренінговому навчанні зафіксовано загальне збільшення навичок та знань учасників щодо електронного документообігу на 6%.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт