Яким буде на вигляд найбільший в Україні центр Дія.Бізнес: Мінцифра публікує дизайн-проєкт простору

  Перегляди 592

Міністерство цифрової трансформації України оприлюднює дизайн-проєкт найбільшого в Україні центру підтримки підприємців Дія.Бізнес площею 600 квадратних метрів. Центр Дія.Бізнес буде розташований у Кривому Розі. 

Відкриття центру Дія.Бізнес заплановане на осінь. 

Центр Дія.Бізнес у Кривому Розі використає найкращі практики накопиченого досвіду функціонування центрів Дія.Бізнес у Харкові, Миколаєві, Одесі. Підприємці зможуть отримати безоплатні консультації, відвідати освітні події, проводити конференції та форуми, тестувати продукцію перед виходом на ринок, спілкуватися з іншими підприємцями, знайомитися з інвесторами. 

Генеральним партнером центру Дія.Бізнес у Кривому Розі є компанія «Рудомайн». Також дякуємо за підтримку Visa. Ініціював відкриття центру Дія.Бізнес у Кривому Розі Юрій Корявченков. 

Загалом у 2021 році планується відкрити 7-15 центрів Дія.Бізнес. Незабаром вони з'являться в Ужгороді, Бучі, Кременчуці, Полтаві, Тернополі. Крок за кроком національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес вже другий рік будує повноцінну та розгалужену екосистему підтримки підприємців за найвищими стандартами.  








Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт