Як зробити держпослуги ще доступнішими: дивіться онлайн-трансляцію заходу про розвиток мобільних рішень для ЦНАП

  Перегляди 302

Щоб усі українці могли отримати необхідні адмінпослуги швидко та зручно, важливо розвивати ЦНАПи та відновлювати їх роботу в громадах, які постраждали внаслідок війни. Крім того, широко використовувати мобільні сервіси, які допомагають обслуговувати мешканців віддалених міст та сіл.

Щоб пришвидшити впровадження нових підходів до надання адмінпослуг, 4 грудня о 12:30–16:00 відбудеться захід «Нова реальність. Ефективність та перспективи розвитку мобільних рішень для надання адміністративних послуг». 

Спікерами події будуть представники Посольства Швейцарії, Мінцифри, Державної міграційної служби, Головного сервісного центру МВС, партнерських організацій, обласних військових адміністрацій та територіальних громад.

Приєднуйтеся до обговорення майбутнього адмінсервісів та переглядайте трансляцію  заходу на Youtube-сторінці Програми EGAP за посиланням: https://youtube.com/live/culO3kWZ1nA 

Організатори заходу: Міністерство цифрової трансформації України, Посольство Швейцарії в Україні, швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт