В Україні з'явиться Гід з державних послуг

Прес-офіс
25 серпня 2020, 09:32
  Перегляди 1482

Мінцифри запускає Гід з державних послуг. Це інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Гід містить інформацію про понад 1000 державних послуг. Зокрема про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Послуги зручно упорядковано за 17 категоріями та за 36 життєвими подіями. 

Брифінг щодо запуску Гіду відбудеться 27 серпня об 11:00

Місце проведення: Укрінформ (вул. Б. Хмельницького, 8/16)

Учасники брифінгу:

  • Людмила Рабчинська, заступниця Міністра цифрової трансформації;
  • Віктор Лях, президент Фонду Східна Європа, партнера проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS»;
  • Танія Санфорд Аммар, директор проєкту SURGe («Супровід урядових реформ в Україні») за підтримки Уряду Канади

Взяти участь у брифінгу можуть виключно представники ЗМІ за обов'язкової попередньої акредитації, що триватиме до 20:00 середи 26 серпня. Форма для акредитації: https://forms.gle/hmrbPWCWZaEQYjpp6 

Онлайн-трансляція брифінгу буде доступна на офіційних сторінках Міністерства цифрової трансформації в соціальних мережах.

Проєкт реалізований завдяки підтримці проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» та за сприяння проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт