У Луцьку відкрився центр Дія.Бізнес, який допоможе підприємцям розвивати власну справу

Прес-офіс Міністерства
21 березня 2023, 16:40
  Перегляди 648

21 березня 2023 року відбулося відкриття центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Луцьку. Тепер підприємці міста матимуть можливість отримати безоплатні консультації, відвідувати різноманітні бізнес-події, поглиблювати свої знання та розвивати навички, шукати інвесторів і нових партнерів у бізнесі.

Центр Дія.Бізнес у Луцьку — це сучасний простір площею 210 квадратних метрів для дійсних та майбутніх підприємців регіону. 

У центрі також буде розміщена спеціальна pop-up-зона для тестування продуктів. Власники бізнесу зможуть представити свою продукцію на полицях та зібрати відгуки на товар, щоб покращити його перед виходом на ринок.

«Підтримка українського бізнесу під час війни — один зі стратегічних пріоритетів Мінцифри. Наша команда запускає ініціативи, які стають опорою для українських підприємців. Проєкт Дія.Бізнес уже 3 роки допомагає запускати, розвивати чи масштабувати власну справу. Попри повномасштабну війну ми продовжуємо відкривати офлайн-центри. Новий центр Дія.Бізнес у Луцьку — це місце, де кожен підприємець може отримати консультації, знайти підтримку чи нові можливості для реалізації власних ідей. Продовжуємо будувати країну підприємців, які є фундаментом нашої економіки», — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Ми у Мінцифрі мріємо перетворити Україну на країну підприємців. Відкриття центру Дія.Бізнес у Луцьку — це ще один крок до втілення нашої мрії. За допомогою безоплатних консультацій, наданих у центрі, ми прагнемо знизити бар’єри для вступу у світ бізнесу для тих, хто мріє про власну справу, незалежно від віку чи статі. Також програми навчання та бізнес-заходи, які проводитимуть у центрі, стануть можливістю для нетворкінгу. Сподіваємося, що центри Дія.Бізнес по всій Україні лише сприятимуть цьому», — зазначає Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції. 

Центр Дія.Бізнес у Луцьку розташований за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 26, 4-й поверх.

«У центрі Дія.Бізнес кожен зможе отримати безоплатну консультацію для розвитку бізнесу, відкриття нової справи або здобуття необхідних знань. Центр Дія.Бізнес надаватиме підтримку волинським підприємцям і релокованим підприємствам, що потребують допомоги в адаптації в новому регіоні. Також тут можна проводити заходи, презентації, ярмарки та тест-драйв продукції. Підтримка — головне, чого потребують люди. У центрі ви обов’язково відчуєте таку підтримку в дії», — зауважив Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної військової адміністрації.

Відкриття центру підтримали місцеві ІТ-компанії ideil та redesign, адже вбачають у  цьому можливість створити ділову спільноту.

«Кожного дня українські підприємці продовжують надихати нас своєю стійкістю та гнучкістю, щоразу трансформуючи власну справу відповідно до потреб часу та постійно шукаючи додаткові можливості для розвитку. Ми в Mastercard протягом багатьох років підтримуємо їх у цьому, зокрема, запускаючи актуальні фінансові продукти, цифрові рішення та різноманітні ініціативи. І сьогодні ми раді спільно з нашими багаторічними партнерами UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Дія.Бізнес відкривати центр підтримки підприємців у Луцьку, щоб місцеві бізнеси мали змогу отримувати ще більше можливостей, профільних знань та консультаційної допомоги від провідних експертів на їхньому шляху до відновлення та зростання», — зазначила Анжеліка Волик, директорка по роботі з клієнтами Mastercard в Україні.

У центрі місцеві підприємці можуть отримати безоплатні консультації з фінансового менеджменту, маркетингу, продажів та юридичних питань.

«Як активний учасник ринку та економіки України, ми розуміємо, що саме за малим та середнім бізнесом стоїть розвиток та відновлення нашої економіки. Тож UKRSIBBANK заохочує людей із різноманітними знаннями створювати та розвивати бізнес, підтримувати соціальні та підприємницькі інновації. Відкриття центру Дія.Бізнес у Луцьку надасть підприємцям нові можливості для розвитку бізнесу та стимулюватиме розвиток регіону. Зокрема, тут кожен підприємець зможе отримати інформацію про ефективні фінансові рішення для розвитку саме свого бізнесу», — додав Лоран Дюпуш, Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Центр Дія.Бізнес у Луцьку допоможе підприємцям розвиватися та підсилювати свій бізнес, шукати нові можливості та ресурси, наприклад, інвесторів і партнерів для свого бізнесу.

«Бути підприємцем — це ухвалювати сотні швидких рішень на день, постійно пристосовуватися до нових умов та бачити нові можливості там, де інші кажуть: це неможливо. Ми з партнерами профінансували створення Дія.Бізнес у Луцьку, щоб об’єднати навколо цього центру ділову спільноту Волині та через навчання ділитися одне з одним досвідом і кращими практиками. Вірю, що це місце буде точкою, де з ідеї та наполегливої праці народжуватимуться нові зірки українського та світового бізнесу», — прокоментував Адам Харлампович, засновник ІТ-компанії redesign.

Трансляцію офіційного відкриття центру можна переглянути на Facebook-сторінці Дія.Бізнес І Луцьк.

Стежте за новинами про активності центру на сторінках Дія.Бізнес у Луцьку: Facebook, Instagram, Telegram.

Центр Дія.Бізнес у Луцьку відкрито з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Волинської обласної військової адміністрації, за підтримки IT-компаній ideil, redesign, Ukrsibbank BNP Paribas Group та Mastercard.

Із 2020 року відкрито 13 центрів Дія.Бізнес в Україні та перший центр за кордоном — у Варшаві, після початку повномасштабної війни на підтримку громадян України, що вимушено переїхали до Польщі.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт