Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес відкриється в Черкасах

Прес-офіс
05 серпня 2020, 10:14
  Перегляди 1469

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, планує відкрити Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Черкасах. 

Для цього Мінцифра підписала меморандум з Укравіт Агро.  

Сторони співпрацюватимуть у сфері електронної комерції та бізнесу, зокрема, розвитку бізнес клімату та інвестиційної привабливості міста Черкаси та Черкаської області. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила важливість відкриття Центру підтримки підприємців для міста.

«Економічний розвиток, розвиток підприємництва, ІТ-кластеру, реновація промисловості, створення технопарків — ось що дійсно важливо для Черкас. І Центр підтримки підприємців активно сприятиме цьому», — сказала Валерія Іонан.  

Директор і засновник UKRAVIT Віталій Ільченко наголосив, що місцевому бізнесу давно не вистачає справжньої підтримки з боку держави.

«Завдяки відкриттю Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес підприємці Черкащини зможуть отримати фахові консультації, брати участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах, використовувати простір для власних подій, протестувати свій продукт на pop-up локації перед виходом на ринок і багато іншого», — заявив Віталій Ільченко. 

Нагадаємо, 1 липня 2020 року Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкрив свій перший Центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Харкові.  

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт