Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес відкриється у місті Буча, на Київщині

  Перегляди 2260

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, планує відкрити центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у місті Буча Київської області. 

Як і в усіх інших центрах Дія.Бізнес, підприємці Бучі зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.  

Центр Дія.Бізнес площею 280 квадратних метрів буде розташований на території одного з житлових комплексів міста Буча.

Відкриття центру Дія.Бізнес у Бучі заплановане на літо 2021 року.   

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що мережа центрів Дія.Бізнес буде об’єднувати не тільки великі міста, але й регіони. 

«Центри підтримки підприємців ми плануємо відкрити в кожному місті України з населенням більше 50 000 чоловік. Ми свідомо будемо відкривати центр Дія.Бізнес не в Києві, а саме на Київщині, де підприємці мають більше складнощів і проблем через відсутність екосистеми підтримки підприємців», — заявила Валерія Іонан.  

Партнер майбутнього центру Дія.Бізнес у Бучі — платформа соціальних проєктів BeCity, яка має на меті пошук активних людей з інноваційними проєктами та альтернативними ідеями для покращення міського середовища. Мінцифра вже підписала меморандум з BeCity.

Засновниця та керівниця платформи соціальних проєктів BeCity Анна Страховська: «Місто Буча — це підприємницьке місто. Тут дійсно велика кількість людей займається малим і середнім бізнесом. І відкриття центру Дія.Бізнес допоможе їм в умовах карантинних обмежень, коли цифрові трансформації стають життєво необхідними». 

Нагадаємо, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес запустили у Черкасах в березні 2021 року, а відкриття повномасштабного центру Дія.Бізнес у Черкасах заплановане на 2022 рік. Відкриття центрів Дія.Бізнес в Одесі, Ужгороді, Кривому Розі, Кременчуці заплановані влітку 2021 року.  

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт