Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес відкриється на Київщині

Прес-офіс
20 липня 2020, 14:17
  Перегляди 1651

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, планує відкрити Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Київській області. 

Для цього Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум з установою «Агенція регіонального розвитку Київської області». 

Сторони домовились співпрацювати у напрямках:

  • реалізація спільних проєктів, спрямованих на розвиток електронної комерції та бізнесу, а також підвищення інвестиційної привабливості Київської області
  • сприяння організації та проведенню спільних конференцій, візитів, зустрічей, семінарів, круглих столів, тренінгів, фестивалів, виставок тощо з питань співпраці.

Під час церемонії підписання меморандуму заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що Центр підтримки підприємців відкриється саме в області, а не в столиці. «Гостра потреба у допомозі є, перш за все, у підприємців із регіонів. Вони з нетерпінням очікують від держави фахових порад, реальної підтримки. Заплановане відкриття Дія.Бізнес на Київщині — це крок назустріч підприємцям», — наголосила Валерія Іонан. 

Директор Агенції регіонального розвитку Київської області Дмитро Крепак відзначив, що успішна реалізація пілотного Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Київській області може дати поштовх відкриттю ще декількох подібних центрів. 

Нагадаємо, 1 липня 2020 року Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкрив свій перший Центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Харкові.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт