Центр Дія.Бізнес у Кременчуці офіційно запрацював

  Перегляди 2169

Дія.Бізнес — це масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва від Міністерства цифрової трансформації. Велика ідея проєкту — щоб кількість бізнесів в Україні зростала.

24 грудня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України офіційно відкрило центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Кременчуці на Полтавщині. Це 11-й центр Дія.Бізнес. 

Які можливості для підприємців? У новій, сучасній та просторій локації площею 160 квадратних метрів надаватимуть корисні послуги місцевим підприємцям: від безоплатних консультацій і бізнес-подій до пошуку інвесторів та тестування продукту на pop-up локації перед виходом на ринок.

Де знайти? Центр Дія.Бізнес розташований на 5-му поверсі ТРК «Галактика» (м. Кременчук, вул. Соборна, 21). 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан: «Побудувати країну підприємців — одна із цілей Мінцифри. Адже розвинений малий та середній бізнес є запорукою розвитку країни. Тому ми створюємо інфраструктуру підтримки підприємців у регіонах, не тільки в обласних центрах, але й у менших містах». 

Віталій Малецький, міський голова міста Кременчук: «Відкриття центру Дія.Бізнес у Кременчуці — це важлива і, можна сказати, історична подія для міста. Переконаний, це місце стане магнітом для підприємців нашого регіону та надасть імпульс для розвитку малого та середнього бізнесу. Запрошую підприємців відвідати цю чудову локацію та скористатися корисними безоплатними можливостями, які допоможуть вийти на новий рівень»

Юрій Шаповалов, народний депутат України: «Майбутнє за підприємцями. Саме тому дуже важливо, що відкриваються такі центри Дія.Бізнес. У них не лише можна отримати консультацію щодо бізнесу. Обирайте потрібну бізнес-тему, слухайте лекції, записуйтеся на консультації, розвивайте себе та власну справу». 

Олексій Мовчан, народний депутат України: «Відсьогодні підприємці Кременчука отримають нові можливості для старту та розвитку власної справи. Для відкриття центру Дія.Бізнес об’єднали зусилля місцевий бізнес, меценати, органи державної та місцевої влади. Ми віримо в те, що Кременчук — це місто, у якому можуть народжуватися великі компанії та реалізовуватися великі ідеї». 

Юлія Цибульська, ініціаторка створення Дія.Бізнес у Кременчуці, засновниця освітнього хабу INSHA OSVITA та IT-компанії UNIYA: «Центр Дія.Бізнес дасть поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу в Кременчуці. Ми допоможемо, підтримаємо, підкажемо, одно слово, зробимо все, щоб підприємці Кременчуку були успішними, масштабували свій бізнес і виходили на нові ринки». 

«Центр підтримки малого та середнього бізнесу Дія.Бізнес — це сучасний підхід до розвитку екосистеми, щоб збільшити потенціал місцевих підприємців шляхом розвитку навичок, надання корисної інформації та організації центру Дія.Бізнес як місця зустрічі підприємців для обміну досвідом та спільних проєктів місцевої громади Кременчука та інших міст», — керівник департаменту комунікацій «Хуавей Україна» Дун Айбо. 

Оксана Скоробреха, керівник відділу із взаємодії з бізнес-клієнтами в OLX Україна: «Відкриття центру Дія.Бізнес в Кременчуці — це ще один крок до розбудови екосистеми підприємництва в Україні. Центр стане майданчиком для ефективного діалогу між владою та представниками бізнесу. Ми раді бути частиною такої важливої ініціативи та готові допомагати українським підприємцям у консультаціях та бізнес-освіті».

На відкриття центру Дія.Бізнес не витрачені кошти державного бюджету. Це відбулося завдяки підтримці партнерів та соціально-відповідального бізнесу. 

Антон Самаркін, радник заступника голови правління ПАТ «Укртатнафта» із соціальних питань: «Малий та середній бізнес є рушійною силою економіки в багатьох розвинутих країнах. Кількість та ефективність діяльності малих та середніх підприємств — запорука розвитку України в цілому та Кременчуцької агломерації зокрема. Ініціатива міністерства цифрової трансформації з підтримки створення нових та наявних малих підприємств матиме довготривалий економічний та соціальний ефекти. 

ПАТ Укртатнафта систематично долучається до ініціатив, що рухають країну уперед. Забезпечення невпинного руху є головною метою діяльності нашого підприємства.

Ми віримо, що Центр підтримки підприємців Дія. Бізнес у Кременчуці дасть потужний поштовх розвитку малого бізнесу в нашому рідному місті та великому Кременчуцькому районі».

Віктор Гинькут, заступник директора зі збуту та маркетингу «Крюківський вагонобудівний завод»: «Публічне акціонерне товариство “Крюківський вагонобудівний завод” за свій понад 151 -рік роботи пройшло довгий, нелегкий, але успішний шлях розвитку. Усі кроки на шляху свого розвитку та руху вперед стали можливими завдяки талановитим інженерам та керівникам. Тому на підприємстві знають ціну кваліфікованому персоналу й постійно займаються підготовкою та підвищенням кваліфікації кадрів. Без сумніву, для успішного розвитку економіки держави, області та міста потрібні ініціативні, талановиті люди, які також за допомогою фахівців центру Дія.Бізнес у Кременчуку зможуть розпочати свій бізнес, створити нові робочі місця. Чим більше буде успішних підприємців та підприємств, тим заможнішим буде наше суспільство, а економіка більш могутньою. І це основний мотив в підтримці таких проєктів».

«Як стратегічний партнер Мінцифри та команди Дія.Бізнес, ми у Visa раді вкотре долучитися до розвитку мережі консультаційних центрів для українських підприємців Дія.Бізнес, що поступово охоплює всю країну. Малий бізнес в Україні створює близько семи мільйонів робочих місць. Тому дуже важливо об’єднувати зусилля і підтримувати підприємців, особливо мікропідприємництво на старті їхньої роботи. Ми вітаємо відкриття нового центру Дія.Бізнес у Кременчуці та переконані, що він стане важливою платформою, точкою старту й точкою зростання для підприємців міста та регіону», — прокоментував Святослав Сенюта, старший директор, керівник департаменту взаємодії з органами державної влади Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи. 

Проєкт реалізується ГО «Інша Жінка». 

Партнери центру Дія.Бізнес у Кременчуці: Visa та OLX Україна. 

Технічний партнер: Хуавей Україна. 

Партнер із безпеки: Ajax Systems. 

Партнери: 

  • Олександр Ющенко, співзасновник мережі Rock Kava
  • Юрій Шаповалов, народний депутат України 
  • Олексій Мовчан, народний депутат України 
  • Дмитро Кравченко, депутат Полтавської обласної ради
  • ПАТ «Транснаціональна фінансово-промислова нафтова компанія Укртатнафта».
  • ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»
  • Німецька федеральна компанія GIZ Ukraine Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Також працюємо над відкриттям центрів Дія.Бізнес у Львові, Запоріжжі, Рівному та інших містах. Держава стає опорою для бізнесу по всій Україні!

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт