Триває опитування для малого та середнього бізнесу

Прес-служба
14 листопада 2019, 12:31
  Перегляди 1636

Залишилося шість днів!

Упродовж двох тижнів малі підприємці анонімно ділилися з Мінцифрою своїм болем і труднощами, які є найбільшою перепоною для розвитку їхнього бізнесу. Які забирають надто багато часу, зусиль та ресурсів. І які перестануть бути для них проблемою за наявності достатніх знань.

«Фінансової та бухгалтерської грамотності – 0. Як управляти людьми – взагалі темний ліс. Інтернет-маркетинг – одиниці знають», «Хочу експортувати продукцію в ЄС та не знаю, як вивезти товар» – одні із найбільш частих відгуків серед понад 80 заповнених анкет.

Тому при розробленні навчальних програм та методик цим темам буде приділено особливу увагу.

Нагадаємо, що Мінцифра працює над створенням консалтингових зон для підприємців, що працюватимуть в онлайн- та офлайн-режимі та будуть доступні громадянам з усіх куточків України. Щоб підприємці змогли отримувати доступні та фахові консультації із систематизації бізнес-процесів, фінансового управління, взаємодії з державою, психології бізнесу, hr, маркетингу та продажів.

Закликаємо молодих підприємців долучитися до опитування, що дасть нам можливість підготувати найбільш ефективну навчальну програму для вас. Не мовчіть – дозвольте нам бути корисними для вас. Нам надзвичайно важливо почути думку кожного.

Опитування триває до 20 листопада 2019 року. Заповнити анкету можна за посиланням

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт