Скористайтеся першими: презентуємо оновлений портал національного проєкту Дія.Бізнес

четвер, 06:00
  Перегляди 195
  Перегляди 195

19 вересня об 11:00 презентуємо оновлений портал національного проєкту Дія.Бізнес, щоб підприємці отримали ще більше можливостей для розвитку, трансформації та зростання. Слоган події — Defining Future, адже підприємці визначають майбутнє, у якому ми живемо, створюючи інноваційні продукти та послуги. 

Оновлений портал запропонує користувачам унікальну траєкторію руху залежно від типу бізнесу та етапу його розвитку. Підприємці можуть вибрати потрібний розділ («Старт», «Розвиток», «Експорт», «Жінкам», «Ветеранам») та знайти важливу інформацію для свого напряму.

Портал надасть користувачам персональний кабінет для зручного зберігання найактуальнішого контенту про експорт, гранти, освітні програми, тренінги та інші можливості для розвитку. 

Крім того, додали чатбот, який полегшить пошук контенту або сервісів за персональним запитом. 

Серед нововведень також автоматизований запис на первинні консультації, а ще нові розділи, смартдизайн та ще більше зручного функціоналу для пошуку можливостей для підприємців.

Детальніше про нові можливості порталу розкажемо під час презентації. 

Спікери заходу: 

  • Михайло Федоров — Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій України — Міністр цифрової трансформації України (TBC)

  • Валерія Іонан — Заступник Міністра цифрової трансформації з питань європейської інтеграції

  • Олександр Ярема — Державний секретар Кабінету Міністрів України 

  • Генрік Вітфельт — Керівник секції Державні фінанси, підтримка бізнесу та соціальна політика, Представництво Європейського Союзу в Україні

  • Олексій Дорогань — Заступник керівника проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), виконавчий директор Офісу ефективного регулювання BRDO

  • Анжела Кашперук, Віцепрезидентка, Центр розробки рішень для клієнтів. Компанія Mastercard

  • Андрій Ремізов — Директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту

  • Представники українського бізнесу 

Доєднуйтеся до заходу, щоб першими дізнатися та протестувати нові можливості порталу, який створений, щоб підтримати український бізнес у розвитку, цифровій трансформації та змінах майбутнього. 

 Запрошуємо представників медіа відвідати офлайн-подію, для акредитації заповніть реєстраційну форму за посиланням. Дедлайн — 17 вересня, 15:00. 

Долучайтеся до події в онлайн-форматі. Трансляція буде доступна на YouTube-каналі національного проєкту Дія.Бізнес. 

Подію ініціювали Міністерство цифрової трансформації України спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Дія.Бізнес у межах проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ Ukraine, BRDO та Civitta за фінансової підтримки Європейського Союзу. Партнер заходу — міжнародна технологічна компанія Mastercard.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт