Швидша поставка технологій на фронт: Уряд скасував необхідність отримання висновку СБУ при ввезенні в Україну комплектуючих для БпЛА

Прес-офіс Міністерства
30 березня 2023, 18:01
  Перегляди 462

Кабінет Міністрів ухвалив постанову, яка сприятиме розвитку вітчизняного виробництва БпЛА. Відтепер на час воєнного стану СБУ скасувала для імпортерів отримання додаткового висновку для ввезення в Україну комплектуючих, які необхідні для виробництва дронів.

Це не лише позитивно вплине на зростання внутрішнього виробництва, а й значно прискорить отримання необхідного обладнання на фронті. 

Ухвалена постанова дає більше можливостей для імпорту товарів, необхідних Силам оборони. Раніше на отримання висновку потрібно було чекати близько 15 днів. Відтепер такої необхідності немає.

Нагадаємо: у лютому Уряд ухвалив рішення, яке спрощує митне оформлення товарів військового призначення та подвійного використання. Також минулого тижня Уряд ухвалив постанову, яка створює кращі умови для виробництва БпЛА в Україні. Відтепер бізнес отримає більше можливостей для розвитку та масштабування.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт