Сайт пошуку роботи Jooble рекомендує використовувати сертифікат «Цифрограм»

13 листопада 2020, 15:37
  Перегляди 1751
  Перегляди 1751

Сертифікат національного тесту на цифрову грамотність «Цифрограм» можна додавати в резюме або в профіль кандидата на сайті пошуку роботи Jooble.  

Сертифікат відображає рівень цифрової грамотності. Використання сертифікату збільшить шанси на працевлаштування, адже володіння цифровою грамотністю є необхідною вимогою до працівників у багатьох сферах. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан заявила, що поява функціоналу із додавання сертифікату «Цифрограм» на сайтах пошуку роботи підкреслює статусність національного тесту на цифрову грамотність. «Ми запустили «Цифрограм» менше двох тижнів назад. За цей короткий проміжок часу вже 30 000 українців почали проходити національний тест на цифрову грамотність. Ми прагнемо, щоб сотні тисяч українців пройшли цей тест, отримали сертифікати та застосововували їх під час працевлаштування». 

Як отримати сертифікат «Цифрограм»?

  1. Перейти на національну онлайн-платформу Дія.Цифрова освіта
  2. Пройти національний тест на цифрову грамотність 
  3. Отримати електронний сертифікат після відповіді на 90 запитань

Як вказати сертифікат на сайті Jooble?  

Користувачі можуть додати інформацію, що склали національний тест і мають сертифікат «Цифрограм», до спеціального поля в своєму профілі. Роботодавці зможуть побачити його та оцінити. 

«Існує думка про те, що цифрова грамотність потрібна тільки офісним працівникам. Понад 60% користувачів Jooble шукають роботу на лінійних позиціях, а також зацікавлені у сезонній праці та вакансіях для «синіх комірців». Сьогодні ця група людей досить вразлива для інтернет-шахраїв та інших мережевих небезпек. Команда Jooble впевнена, що підвищення цифрової грамотності серед населення зробить пошук роботи безпечнішим, а працю фахівців будь-якої спеціальності — продуктивнішою», — відзначає директор з маркетингу Jooble Святослав Степаненко.

Більше інформації на http://cifrogram.jooble.ua

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт