Результати опитування в Дії: хто став додатковим фіналістом Нацвідбору на Євробачення-2024

  Перегляди 447

Українці обрали додаткового — одинадцятого фіналіста Нацвідбору на Євробачення-2024 в Дії. Протягом тижня кожен мав змогу віддати свій голос за улюбленого виконавця. Загалом в опитуванні взяли участь понад 300 тисяч користувачів. 

Переможницею стала ANKA з піснею «Палала». Її підтримали 80 944 українці. Це понад 26% користувачів, які взяли участь в опитуванні. ANKA стала одинадцятою фіналісткою Нацвідбору і 3 лютого 2024 року зможе позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2024 в Мальме. 

На другому місці PARFENIUK з піснею «Серед вітрів». За артиста віддав свій голос 42 931 українець. Третє місце здобула KRYLATA з композицією «Queen». Співачку підтримали 31 268 користувачів. 

Детальніше ознайомитися з результатами опитування можна в застосунку. Для цього виберіть Послуги — Опитування — Завершені й натисніть «Хто потрапить до фіналу Нацвідбору на Євробачення-2024».

Нагадаємо, раніше українці обрали в Дії представника від України на Дитяче Євробачення-2023. За результатами глядацького голосування й вибору журі переможницею стала Анастасія Димид з піснею «Квітка». 

Опитування в Дії реалізовується Мінцифрою спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України і Суспільним Мовленням.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт