Революційні можливості Толокару: долучайтеся до нової програми CDTO Campus

Прес-офіс Міністерства
28 березня 2024, 07:30
  Перегляди 351

У межах CDTO Campus стартує нова програма — «Толокар: Імерсивні дні відкритого дизайну».

Її мета — розповісти про можливості та переваги мобільних майстерень (Толокарів). А також навчити з користю застосовувати Толокари в регіонах. 

Толокар — це переобладнаний фургон, який оснащено передовими технологіями. Зокрема, 3D-принтерами, лазерними різаками, наборами робототехніки. Його  завдання — застосовувати ці технології для розв’язання проблем одразу на місці. Наприклад, виготовляти деталі для виробництва вікон, 3D-обʼєкти для людей з ампутаціями, меблі, музичні інструменти тощо. 

Програма розрахована для СDTO та посадових осіб, залучених до процесів цифрової трансформації. 

Старт навчання — 23 квітня 2024 року.

Програма містить:

  •  3 лекції у форматі онлайн (мова викладання — англійська)
  •  одноденний практичний модуль у Києві (мова викладання — українська)

Під час навчання учасники ознайомляться з проєктом Tolocar, який розвиває виробництво на місцях та пропонує широкий вибір інноваційних технологій, освітніх можливостей і творчої діяльності. 

Також учасники дізнаються про цифрові інновації та використання Цифрового Продуктового Паспорта (Digital Product Passport (DPP)) у FabCity OS — проєкту, який зараз розробляється в співпраці з урбаністичною лабораторією METALAB.

Крім того, під час практичної роботи навчаться адаптувати 3D-дизайни для створення реальних об’єктів (меблі, музичні інструменти тощо), працювати з відкритим дизайном та документацією на платформі Острів. 

Дедлайн подання заявок — 9 квітня включно.

Реєстрація на програму — за посиланням: https://www.cdto-campus.com/ua/programs-ua/tolokar-immersivni-dni-vidkritogo-dizaynu-cdto-campus

TOLOCAR — проєкт, що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини @bmz_bund і виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки At Stake gGmbH та в тісній співпраці з українськими й міжнародними партнерами.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт