Реєструйтеся на хакатон Future Simple Hack: запропонуйте інноваційні освітні рішення для майбутніх поколінь

  Перегляди 463

Найбільший чемпіонат для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge оголошує про початок другого хакатону Future Simple Hack у межах мовної програми Future Perfect.

Червневий хакатон буде присвячено Міжнародному дню захисту дітей. За результатами опитування Future Perfect, 93% батьків та опікунів хочуть, щоб їхня дитина вивчала англійську мову. Тож мета другого  Future Simple Hack — зібрати фахівців з різних галузей, щоб створити прототипи та концепції цифрових продуктів для вивчення англійської серед дітей віком від 3 років. 

«Англійська — невід'ємна частина сучасного навчального процесу: дослідження показують, що 78% дітей уже вивчають її як мову міжнародної комунікації. Однак для 51% з них це обмежується заняттями в навчальних закладах. Тому ми бачимо необхідність генерувати нові цифрові рішення для вивчення англійської дітьми», — коментує Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції.

Під час другого хакатону команди зможуть вибрати: виконувати челендж від Future Perfect у межах AI- та EdTech-треків чи презентувати власне рішення. Запропоновані ідеї можуть як вирішувати потреби українських користувачів, так і охоплювати міжнародну аудиторію для популяризації українського продукту.

«Сучасний освітній процес неможливо уявити без англійської мови. Згідно з дослідженнями 93% батьків зацікавлені в тому, щоб їхні діти вивчали англійську. Це зумовлено викликами сьогодення, які стоять перед молодим поколінням. Для дітей досконале знання англійської мови дає вікно можливостей. Тому нам важливо забезпечити створення інноваційних цифрових рішень для вивчення англійської мови дітьми», — зазначає Дмитро Завгородній, заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Запрошуємо розробників, дизайнерів, аналітиків, спеціалістів у галузях AI та освіти, представників бізнесу та стартапів, бізнес-менеджменту, маркетингу, а також студентів запропонувати своє бачення сучасних методів навчання за аджендою хакатону:

  • 31 травня — 21 червня: реєстрація
  • 21 червня: онлайн-відкриття з представленням основних завдань та челенджів
  • 22–29 червня: робота в командах, розгляд запитань учасників, інтенсиви та підтримка від менторів
  • 29 червня: дедлайн подання рішень та визначення фіналістів 
  • 1 липня: офлайн-фінал у Києві з пітчингом команд-фіналістів, доповідями від спікерів, оголошенням переможців та підбиттям підсумків.

Для участі подайте заявку до 21 червня за посиланням, вказуючи наявність команди. Якщо учасник чи учасниця не мають команди, організатори допоможуть із її пошуком та формуванням.

Найкращі рішення отримають призи від Sigma Software, Українського фонду стартапів, SKELAR, Beetroot Academy, Speakingclub.ua, а також можливість співпраці в межах мовної програми, що дасть змогу учасникам вплинути на процеси вивчення англійської мови. Команди-переможці можуть розглядати впровадження рішення на безоплатній основі в межах Future Perfect або формувати на основі нього власну бізнес-модель. Ідея належатиме учасникам-співавторам.

Створюйте майбутнє освіти разом з Future Simple Hack: https://www.futuresimplehack.com/ 

Серія хакатонів реалізується найбільшим чемпіонатом для IT-фахівців у Європі DEV Challenge з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України в межах національної мовної програми Future Perfect. Також проєкт підтримується Sigma Software та першим інноваційним парком — UNIT.City.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт