Проєкт “IT Relocate” за підтримки Володимира Зеленського та Михайла Федорова вже допоміг десяткам білоруських IT-компаній переїхати до України

Прес-офіс
21 жовтня 2020, 16:07
  Перегляди 2000

Завдяки проєкту “IT Relocate Білорусь” десятки білоруських IT-компаній уже переїхали до України. Реалізується це командою Мінцифри за підтримки Президента України Володимира Зеленського та міністра Михайла Федорова. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра цифрової трансформації України Олександр Борняков.

“Ми створили IT Relocate для тих, хто хоче переїхати сам або перевезти свою команду з Білорусі до України, та готові надавати підтримку й далі. Як зазначає джерело AIN.UA, компанія “Wargaming” перевезла до України сотні працівників. Компанія – розробник всесвітньовідомих онлайн-ігор World of Tanks, World of Warships та World of Warplanes”, – зазначив він.

За словами Борнякова, ще одна білоруська IT-компанія “PandaDoc” відкриває свій офіс у Києві. Засновник Микита Микадо відзначає таланти українських спеціалістів, вигідні податкові умови та дії нашого Уряду в напрямку підтримки IT-індустрії Білорусі.

“Україна стрімко діджіталізується, стає світовим IT-хабом і створює комфортні умови для розвитку IT-індустрії. Україна готова надати білоруським фахівцям можливості для роботи за спрощеною системою оформлення”, – підсумував Олександр Борняков.

Нагадаємо, проєкт  “IT Relocate Білорусь”, зокрема, пропонує 90 днів безперервного перебування протягом 180 днів без отримання візи, середню заробітну плату 2 000 доларів, 4G у всіх великих містах, більше 5,6 тисяч сервісних і технологічних компаній, доступну оренду житла та офісу. 

Деталі проєкту: https://belarustoukraine.com

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт