Президент України ознайомився з роботою першого в Україні Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес

02 вересня 2020, 14:29
  Перегляди 1155
  Перегляди 1155

Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою першого в Україні Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові. 

Президент зазначив, що Центри підтримки підприємців треба створювати не лише в обласних центрах, а й у невеликих містах, зокрема в центрах об’єднаних територіальних громад.

Також Володимир Зеленський зазначив, що офіс створено в найсучаснішому форматі.

Під час візиту Президента Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров презентував масштабний національний проєкт із розвитку малого та середнього бізнесу Дія.Бізнес.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан провела традиційну екскурсію Центром підтримки підприємців Дія.Бізнес, продемонструвавши: pop-up локацію для тестування продуктів, конференц-зал, кав’ярню, bookshop, зону консультацій підприємців. 

Нагадаємо, що проєкт Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкрив свій перший Центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу 1 липня 2020 року в Харкові за підтримки Visa і ХУАВЕЙ УКРАЇНА, регіональний партнер — Офіс реформ Харкова. 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт