«Почати бізнес. Креативна індустрія» — новий освітній серіал на платформі Дія.Бізнес

26 листопада 2020, 08:13
  Перегляди 1691
  Перегляди 1691

Міністерство цифрової трансформації України та Програма ООН із відновлення та розбудови миру презентують новий освітній серіал «Почати бізнес. Креативна індустрія». 

Серіал доступний для всіх охочих у безкоштовній Національній онлайн-школі для підприємців на платформі Дія.Бізнес та сайті Почати Бізнес

Це допоможе представникам креативних індустрій розібратись із тим, як розпочати бізнес у сфері онлайн-освіти без інвестицій, чому варто приділяти достатньо уваги тестуванню та гіпотезам, навіщо робити відбір клієнтів та як працювати з негативними відгуками.

Освітній серіал розроблено у співпраці з Projector — це освітня платформа, що допомагає професіоналам різного рівня і спеціалізацій розвивати системні та точкові навички в дизайні інтерфейсів, графічному дизайні, розробці, фронт-енді, проджект-менеджменті, інтернет-маркетингу, англійській мові тощо. Проєкт існує вже 5 років.

Освітній серіал «Почати бізнес. Креативна індустрія» охоплює теми:

  • Старт бізнесу. Як перетворити те, що ти вмієш найкраще, на бізнес. 
  • Реклама та репутація. Як побудувати ефективну роботу освітньої платформи та сформувати власну репутацію. 
  • Кризовий менеджмент. Як подолати кризу та форс-мажорні обставини. 
  • Масштабування власної справи.
  • Внутрішній менеджмент. Робота з командою: атмосфера в колективі, умотивованість та мотивація. 

На виробництво освітнього серіалу не витрачені кошти державного бюджету. Серіал було розроблено в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Польщі.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). 

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Нагадаємо, влітку 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з партнерами презентувало на платформі Дія.Бізнес освітні серіали про фінансову грамотність для підприємців, основні кроки для початку власної справи, відкриття власної справи у сферах виробництва кераміки, текстилю, технологій та харчової промисловості, а також про онлайн-просування бізнесу завдяки Facebook. Кожен освітній серіал містить готовий інструментарій та практичні поради для підприємців. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт