Перший центр Дія.Бізнес на Київщині: відбулось технічне відкриття центру підтримки підприємців у Бучі

Прес-офіс Міністерства
22 листопада 2021, 14:34
  Перегляди 1903

22 листопада в межах національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес відбулось технічне відкриття центру підтримки підприємців у Бучі.  Центр Дія.Бізнес у Бучі — це сучасний простір для підприємців і всіх, хто планує почати бізнес.

Підприємці зможуть отримати безоплатні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів, познайомитися з іншими підприємцями. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.  

Площа центру Дія.Бізнес становить 280 квадратних метрів. Офіційне відкриття центру Дія.Бізнес у Бучі відбудеться в грудні 2021 року.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан:

«Інфраструктурна екосистема підтримки підприємців розвивається в Україні надшвидкими темпами і за найвищими стандартами. Це вже 8-й центр Дія.Бізнес, який ми встигли відкрити за менш ніж 2 роки без залучення коштів державного бюджету. Важливо, що ми відкриваємо центр Дія.Бізнес не в столиці, а саме на Київщині, де підприємці мають більше складнощів».

Ініціатива реалізовується ГО «БІ СІТІ» за підтримки девелоперської компанії Strakhovskyi Group, «КАПАРОЛ УКРАЇНА», «Грильято», фабрики м’яких меблів «DLS» та OLX Україна. Технічний партнер проєкту — ХУАВЕЙ УКРАЇНА. 

Анна Страховська, засновниця та керівниця ГО «Бі Сіті»: «Дія.Бізнес — надзвичайно важливий проєкт для українських міст та підприємців. Створивши сприятливі умови для розвитку місцевого малого та середнього бізнесу, ми отримаємо нові локальні робочі місця. Таким чином люди будуть залишатись в місті, житимуть тут, працюватимуть, проводитимуть вільний час. Це буде своєрідна екосистема, де кожна функція стане каталізатором взаємодії між містом, бізнесом та городянами».

Центр розташований на території одного з житлових комплексів за адресою: м. Буча, провулок Олекси Тихого, 4, офіс 230. 

Андрій Страховський, засновник і генеральний директор девелоперської компанії «Strakhovskyi Group»: «Кожному місту потрібен якісний бізнес, адже саме завдяки йому місто створює свій імідж, отримуючи податки та розвиваючи інфраструктуру:  будівництво нових шкіл та садочків, ремонт доріг, створення комфортних публічних просторів для місцевих та гостей міста. За проєктом Дія.Бізнес майбутнє, і я дуже пишаюся тим, що став частиною відкриття Центру в Бучі».

«Ця ініціатива сприяє розвитку цифрової економіки та інновацій, а також створенню нових робочих місць у регіонах України. Ми високо цінуємо наше партнерство з Міністерством цифрової трансформації України і раді підтримати цей важливий для Київської області проєкт. Дуже важливо розвивати навички, надавати знання та робити сучасні рішення доступними для малого та середнього підприємництва по всій Україні», — зазначив директор Хуавей Україна Ма Ці.

Генеральний директор «Капарол Україна» Віталій Верещагін: «Компанія «Капарол Україна», член Глобального договору ООН в Україні, також бере участь у соціально значущих проєктах. Один із них – участь у відкритті центру «Дія.Бізнес» у місті Буча, яке курує Міністерство цифрової трансформації України. Коворкінг-хаб для підтримки підприємців допоможе вирішити цілу низку проблем в одному з передмість Києва, яке стрімко розвивається. Підприємці – малий та середній бізнес – отримають чудовий майданчик для зустрічей, презентацій, форумів та консультацій. І це не лише внесок у цифрову трансформацію та розвиток економіки, а й зниження навантаження на транспортну інфраструктуру. Компанія надала проєкту матеріальну підтримку з облаштування локацій центру та провела ремонт із використанням екологічно безпечних матеріалів, на виробництві яких вона спеціалізується».

«У період пандемії власники бізнесу опинилися перед вибором: змиритися зі зменшенням потоку клієнтів та перейти в режим виживання або знайти такий канал, який не боїться карантину. З'явилося чимало підприємців, яким фактично довелося займатися інтернет-торгівлею. Наприклад, тільки на OLX протягом минулого року ми спостерігали перетік тисячі бізнесів в онлайн та активно з ними взаємодіяли через наш B2B Unit. Звісно, ми продовжуємо розвивати та підтримувати український бізнес, а відкриття центру у Бучі — цьому підтвердження», — Катерина Онищенко, генеральний директор OLX Україна і Центральна Азія. 

Партнер з безпеки — Ajax Systems. 

Підписуйтесь на сторінки центру Дія.Бізнес у Бучі в Facebook та Instagram.

Планується, що загалом до кінця 2021 року будуть відкриті 11 центрів Дія.Бізнес. Незабаром вони з'являться у Кременчуці, Тернополі та Кривому Розі. Також працюємо над відкриттям Дія.Бізнес у Львові, Запоріжжі та інших містах. 

Нагадаємо, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес запустили в Черкасах в березні 2021 року. У червні 2021 року відкрився центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі. У вересні 2021 року офіційно запрацювали центри підтримки підприємців у Полтаві та Ужгороді. 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт