Освоїти технології легше, швидше, простіше. Мінцифра запускає нову соцрекламу Дія.Цифрова освіта

30 вересня 2020, 16:26
  Перегляди 1256
  Перегляди 1256

30 вересня 2020 року Міністерство цифрової трансформації опублікувало соціальний відеорилик Дія.Цифрова освіта.

Соціальний відеоролик демонструє, що освоїти технології легше, швидше і простіше, якщо володіти цифровими навичками. Також відеоролик інформує про Національну онлайн-платформу з цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта — сайт, де кожен може пройти безкоштовне навчання цифрових навичок у захопливому форматі освітніх серіалів за участі експертів і селебріті. 

Креативна концепція відеоролика полягає в тому, що одна велика сім’я вчиться бути разом у новому діджиталізованому світі. Обраний прийом «живої камери» допомагає вловити щирі емоції та при цьому показати, як технології стають частиною нашого повсякденного життя, і тим самим спонукати ще більше людей підвищувати рівень своєї цифрової грамотності.

Планується, що відеоролик розповсюджуватимуть на національному та регіональному телебаченні, в мережі кінотеатрів і в Інтернеті.

Соціальну рекламу втілила комунікаційна агенція plusone разом з продакшном HOLSTfilms. 

На виробництво відеоролика не витрачено державного бюджету. Комунікаційна кампанія проєкту реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо, у планах Кабміну — навчити мінімум 6 мільйонів українців цифровій грамотності за 3 роки.

Нагадаємо, платформу Дія.Цифрова освіта створено за підтримки програми EGAP, що реалізується Фондом Східна Європа та фінансується урядом Швейцарії.

Фотобекстейдж зйомок соціальної реклами: http://bit.ly/social_ad 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт