Освітні серіали від Дія.Цифрова освіта з’являться на Київстар ТБ

Прес-офіс Міністерства
21 вересня 2021, 09:55
  Перегляди 2078

Освітні серіали з цифрової грамотності від Дія.Цифрова освіта з’являться на платформі Київстар ТБ. Для цього Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум про співпрацю з ТОВ «ПЛЮС ТБ», що представляє інтереси платформи.

Наразі налічується понад 60 безоплатних освітніх серіалів з цифрової грамотності, їх кількість постійно збільшується. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан: «Наша стратегічна мета — навчити мінімум 6 мільйонів українців цифрової грамотності за 3 роки. Тому я дуже рада, що завдяки партнерству з Київстар ТБ ще більше українців зможуть навчатися цифрової грамотності в інноваційному форматі освітніх серіалів». 

Керівник платформи Київстар ТБ Павло Рибак«Співпраця між Київстар ТБ та Мінцифрою є важливим стратегічним кроком у напрямку діджиталізації суспільства. Впевнені, що, об’єднавши зусилля, ми зможемо залучити до цієї важливої теми величезну аудиторію. Нині питання цифрової та медійної грамотності є пріоритетними і ми зі свого боку щиро віримо, що в цій сфері найближчим часом стануться позитивні зміни. Раді бути частиною загальної політики країни у поширенні цифрових знань та розраховуємо на плідну співпрацю». 

Нагадаємо, освітні серіали від Дія.Цифрова освіта доступні на 1+1 video

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт