Національний орган стандартизації ДП “УкрНДНЦ” допоможе Мінцифрі розвивати проєкти Дія.Бізнес і Дія.Цифрова освіта

Прес-офіс Міністерства
29 березня 2021, 12:33
  Перегляди 1074

Державне підприємство “Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості” допоможе Міністерству цифрової трансформації України розвивати національний проєкт із підтримки підприємництва Дія.Бізнес і національний проєкт із цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта. 

Для реалізації обговорених на зустрічі питань Мінцифра підписала меморандум із державним підприємством «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості».

Ми домовились співпрацювати у сфері стандартизації та навчальних процесів, застосування цифрових технологій для освіти представників громадського сектору, органів державної та місцевої влади, освітян, молоді.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Генеральний директор Українського науково-дослідного і навчального центра проблем стандартизації, сертифікації та якості Олег Швидкий доповнив: «Ми будемо співпрацювати в наданні інформаційних, аналітичних, дослідницьких, консультаційних та експертних консультацій у сфері цифровізації технічного регулювання, а також у сприянні створенню та реалізації пілотних програм та освітницько-навчальних програм, спільних вебінарів у сфері інфраструктури якості всіх галузей».  

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт