Національний кешбек: 880+ тисяч українців доєднались до програми

09 вересня 2024, 11:01
  Перегляди 209
  Перегляди 209

З них 400+ тисяч обрали в Дії картки, на які буде нараховуватися кешбек. Так українці зможуть щомісяця отримувати до 3 тисяч гривень за купівлю товарів українського виробництва. 

Також до програми через портал Дія долучились ⁠⁠713 українських виробників, які зареєстрували 130+ тисяч товарів.

Щоб українцям долучитися до програми, у застосунку свого банку чи відділенні відкрийте карту для виплати кешбеку — віртуальну чи фізичну. Визначте картки, з яких ви оплачуєте товари. Якщо користуєтеся картками одразу кількох банків, з них усіх може нараховуватися кешбек. Потрібно лише їх підключити до програми. Як це зробити — уточніть у представників вашого банку.

Далі оновіть застосунок Дія, виберіть послугу Національний кешбек і доєднайте створену картку до програми «Національний кешбек». Кошти надходитимуть на картку щомісяця. Відстежувати їх можна також через Дію.

Більшість учасників програми вже бачать свій кешбек за 2-3 вересня в Дії. Нині опрацьовуються дані за інші дні і вже скоро все запрацює повноцінно.

Національний кешбек — це програма, ініційована Президентом України, яку реалізовує Міністерство економіки. У її межах українці отримуватимуть 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва. Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку, а витратити кошти на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна буде задонатити на Сили оборони або купити військові облігації. Виробники і продавці можуть доєднатись до програми через портал Дія

Координатором програми Національний кешбек є Міністерство економіки України. У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт