Національна академія внутрішніх справ підвищуватиме цифрову грамотність здобувачів і науково-викладацького складу в межах Дія.Цифрова освіта

  Перегляди 310

Здобувачі та науково-викладацький склад Національної академії внутрішніх справ підвищуватимуть цифрову грамотність у межах проєкту Дія.Цифрова освіта. Зокрема, складатимуть національний тест на цифрову грамотність Цифрограм і ознайомляться з освітнім серіалом «Тренінг для тренерів», щоб стати амбасадорами цифрової освіти.  

 Для цього Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум із Національною академією внутрішніх справ.

 Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила, що також передбачається впровадження нових цифрових проєктів і програм на базі закладу вищої освіти правоохоронної спрямованості. 

 Ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй зазначив: «Академія готує висококваліфікованих працівників для системи МВС, слідчих,   криміналістів, оперуповноважених. Ми усвідомлюємо потреби та виклики сьогодення, тому маємо динамічно реагувати на всі сучасні тенденції в цифровому просторі та імплементувати їх у навчальний процес та роботу нашого вишу».

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт