На Дія.Бізнес з'явились освітні серіали про відкриття власної справи

Прес-офіс
26 серпня 2020, 10:24
  Перегляди 1328

26 серпня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з партнерами презентувало освітні серіали про відкриття власної справи у сферах виробництва кераміки, текстилю, технологій та харчової промисловості на платформі Дія.Бізнес. 

Під час презентації освітніх серіалів керівник онлайн-складової проєкту Дія.Бізнес Андрій Ремізов наголосив, що кожен освітній серіал включає в себе готовий інструментарій для підприємців.

«Освітні серіали — це, по суті, безкоштовний онлайн-інструмент для потенційних та діючих підприємців, який дає нові навички та знання для успішного ведення бізнесу», — заявив Андрій Ремізов. 

Програмний координатор компоненту «Економічне відновлення та розвиток інфраструктури» Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) Володимир Лященко підкреслив, що презентовані уроки є одним із основних напрямків доступу до знань для підприємців. «Час не стоїть на місці. Ми маємо шукати нові можливості, яким чином можна забезпечити навчання та доступ до знань мікро-, малих і середніх підприємців у першу чергу. І саме тому був запущений такий напрям, як освітні серіали в онлайн».  

Освітні серіали розроблені в межах Програму ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Польщі й Японії. 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Освітні серіали вже доступні на платформі https://business.diia.gov.ua/school 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт