Мобільні бригади вакцинації проти COVID-19 забезпечать безкоштовним доступом до інтернету

  Перегляди 2836

Мінцифра та МОЗ посприяли тому, щоб задіяні у процесі імунізації населення медики були забезпечені інтернетом навіть у віддалених від обласних центрів населених пунктах.

В Україні триває імунізація населення проти коронавірусної хвороби. Для вакцинації населення навчено вже більше 300 мобільних бригад. У своїй роботі медики вносять записи про вакцинацію пацієнтів до електронної системи охорони здоров’я. І часто вони мають потребу у використанні інтернету, адже їм доводиться виїжджати у місця, де немає стаціонарного доступу до мережі. 

Тож оператори мобільного зв’язку за сприяння Мінцифри та МОЗ забезпечили мобільні бригади безкоштовним доступом до мобільного інтернету. 

«Поки ми не в 2024 році, коли за планом Мінцифри 95% населення України матиме доступ до швидкісного інтернету, інколи доводиться вирішувати питання інтернет-зв’язку от так – точково. Коронавірус пришвидшує трансформацію всього світу і Україна не може залишитися осторонь цього глобального процесу. Отримання мобільними бригадами доступу до інтернету – це приклад взаємодії двох міністерств і бізнесу, користь від якої відчують українці», — зазначив заступник Міністра цифрової трансформації з питань розвитку цифрової інфраструктури Олександр Шелест.

Детальніше про вакцинацію від COVID-19 ви можете дізнатися за посиланням: https://vaccination.covid19.gov.ua/.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт