Мінцифри відкрило центр підтримки підприємців у Миколаєві

Прес-офіс
21 жовтня 2020, 14:51
  Перегляди 1118

Мінцифри відкрило центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Миколаєві. 

21 жовтня 2020 року Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, відкрив центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Миколаєві. 

Це другий в Україні центр підтримки підприємців Дія.Бізнес. Перший такий центр вже успішно працює декілька місяців у Харкові. У планах Мінцифри — відкрити, як мінімум, 3-4 центри до кінця 2020 року. 

Центр у Миколаєві створений за підтримки ГО Майбутнє Миколаєва та Всеукраїнської Асоціації Фінансових Компаній (ВАФК). Технічний партнер проєкту — Huawei Ukraine. 

Наразі триває процес підготовки центру до функціонування та навчання персоналу. Офіційне відкриття центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Миколаєві заплановане на 9 листопада 2020 року. 

Кожен підприємець на Миколаївщині зможе отримати в центрі безкоштовні фахові консультації щодо систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, доступу до фінансів, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки тощо. 

Також підприємці зможуть навчатися за системними освітніми програмами та відвідувати воркшопи, майстер-класи, використовувати поп-ап-локацію для тестування власного продукту. 

Під час технічного відкриття центру в Миколаєві заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що підтримка підприємців є одним із пріоритетів Міністерства. «Під час пандемії коронавірусу малий і середній бізнес потребують нашої особливої турботи, підтримки та допомоги. Центри підтримки підприємців, які ми плануємо відкрити по всій країні, є новим явищем для української бізнес-спільноти, хоча подібні центри є поширеною практикою в розвинутих країнах. Ми візьмемо на озброєння досвід, який отримали після відкриття першого центру підтримки підприємців у Харкові, та запевняю, що візит до центру підтримки у Миколаєві стане надзвичайно продуктивним для кожного підприємця. Тут вам завжди раді, тут із вами завжди поспілкуються, тут вам нададуть компетентні та фахові поради, тут ви зможете бути в колі професійних однодумців, тут відбуватимуться цікаві події. Одним словом, із нетерпінням чекаємо на вас після офіційного відкриття», — наголосила Валерія Іонан.  

Голова правління громадської організації «Майбутнє Миколаєва» Тетяна Домбровська привітала підприємців і мешканців Миколаївщини із визначною подією. «У надзвичайно короткі терміни ми змогли домовитися з Мінцифрою про створення центру підтримки підприємців саме у Миколаєві та вже встигли підготувати центр до офіційного відкриття. Ми даємо підприємцям і стартаперам поштовх, який має давати місто. «Дія.Бізнес» у Миколаєві. Ура!», — заявила Тетяна Домбровська. 

Голова правління Всеукраїнської асоціації фінансових компаній Ганна Замазєєва запросила всіх на офіційне відкриття 9 листопада 2020 року. «Нас переповнюють почуття радості, що центр підтримки підкривається в нашому регіоні та другий в усій країні. Підприємці зможуть отримати відповіді на безліч запитань. Це надзвичайно корисне місце для підприємців Миколаївщині», — сказала Ганна Замазєєва.  

Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Миколаєві розташований за адресою: вул. Шевченка, 59.

Офіційний сайт проєкту: business.diia.gov.ua

Пряма відеотрансляція технічного запуску центру підтримки підприємців у Миколаєві доступна на сторінці Дія.Бізнес у Facebook

 

Нагадаємо, що перший в Україні центр підтримки підприємців відкрився влітку 2020 року в Харкові

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт