Мінцифра відкрила центр Дія.Бізнес в Одесі з безкоштовними консультаціями для підприємців

  Перегляди 2343

Побудувати країну підприємців — одна з цілей Мінцифри. Адже розвинений малий та середній бізнес є запорукою стабільності економіки й розвитку країни. Сьогодні Мінцифра відкрила новий центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі. 

Відтепер підприємці Одещини можуть отримати безкоштовні консультації з питань переведення бізнесу в онлайн, маркетингу, фінансів, HR, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо. Центр Дія.Бізнес в Одесі розташований за адресою: вул. Грецька, 1а.

«Майбутнє за підприємцями та інноваторами, і наша задача — робити максимум для підтримки таких людей. Саме тому ми відкриваємо центри Дія.Бізнес. У них не лише можна отримати консультацію та пораду стосовно бізнесу, вони готують до майбутнього. Вибирайте потрібну тему, слухайте лекції, записуйтесь на консультації, розвивайте себе та власну справу», — заявив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.   

Крім отримання консультацій, підприємці Одещини можуть: 

  • брати участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах

  • орендувати простір для власних подій 

  • протестувати продукт на pop-up локації перед виходом на ринок

  • обмінятися досвідом із іншими підприємцями, встановити нові бізнес-зв’язки, знайти інвестиції для бізнесу.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан: «Відсьогодні підприємці Одещини отримають нові можливості для старту і розвитку власної справи. Я дуже рада, що для відкриття центру Дія.Бізнес в Одесі об’єднали зусилля місцевий бізнес, меценати, органи державної та місцевої влади. Загалом 18 компаній та організацій і 5 меценатів! Це безпрецедентно для нашого проєкту. Ми прагнемо, щоб всі нові центри Дія.Бізнес, які відкриватимуться, мали такий самий потужний заряд партнерства».   

Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі оперується ГО «Центр проєктних ініціатив «ДІРЕКТ». Ініціатор Дія.Бізнес Одеса, бізнесмен, голова ГО «Центр проектних ініціатив» Олександр Верник:

«Більше двох років наша команда займається вивченням проблеми бізнес-екосистеми і можливостей для швидкого зростання бізнесу в нашому регіоні. Завдяки найкращим в Україні залученим експертам ми сформулювали для нас завдання — відкрити центр Дія.Бізнес, що стане першим кроком на шляху до побудови бізнес-екосистеми в Одесі. Після двох місяців розробки дорожньої карти проєкту і наповнення його різними ідеями ми підійшли до його реалізації. У кінці квітня ми почали реалізацію підготовки програм і освітніх продуктів як для майбутніх підприємців, так і для бізнесу. Ми розробили перелік дієздатних, а не формальних програм співробітництва, і підійшли до будівельного етапу. Сьогодні раді, що нам вдалося відкрити центр, який чекає велика кількість важливих, крутих і ефективних проєктів, які, без сумніву, наша команда реалізує. Ми віримо в те, що Одеса — місто, в якому можуть народжуватися великі компанії, реалізовуватися видатні ідеї, і ми раді бути частиною цієї великої місії».

 Титульний партнер — будівельний холдинг ЗАРС. Голова ради директорів будівельного холдингу ЗАРС Георгій Бочорішвілі: 

«Я радий, що відкриття Дія.Бізнес в Одесі стало можливим, і будівельний холдинг ЗАРС, як титульний партнер ініціативи, підтримує починання наших партнерів і готовий брати участь в розвитку центру. ЗАРС цього року виповнюється 25 років. За цей час ми успішно пройшли різні етапи розвитку країни і нашого міста. Ми накопичили досвід і експертизу. Настав час ділитися своїми знаннями, вдалими кейсами і, що найцінніше, на мій погляд, ми також готові розповісти про труднощі і виклики, які трапляються на шляху становлення будь-якого бізнесу. І якщо ця платформа допоможе молодим талановитим підприємцям у розвитку їхнього власного бізнесу, ми точно робимо правильну справу».

Генеральні партнери — Visa та Банк Восток. Голова правління Банк Восток Вадим Мороховський:

«Для Банку Восток бути генеральним партнером центру «Дія Бізнес» — велика подія. Ми впевнені, що новий хаб дасть нові можливості для розвитку малого та середнього бізнесу, дозволить молоді створювати успішні проекти. А ми разом з партнерами зробимо свій внесок для створення нових бізнесів. Дякую Міністерству цифрової трансформації за впроваджену в Одесі платформу, а ми  постараємося, щоб вона була успішна».


Партнер — Odessa Business Club. Технічний партнер — ХУАВЕЙ УКРАЇНА.

Партнери-компанії:

  • ПТК «Шабо», Гіоргі Іукурідзе 

  • ТОВ «Нортроп», Андрій Варваренко 

  • Foundation Coffee Roasters, Тимур Козонов 

  • Betonwood,  Дмитро Буберман

  • ЮК «Де-Юре», Григорій Трипульский

  • БК «Атмосфера», Олександр Верник та Дмитро Полiщук

  • Компанія «Buro 201», Максим Лагунов

  • CLIXAR, Дмитро Казавчинський 

  • мережа парфумерних магазинів «ЖАН», Олексiй Радян 

  • Ribas Hotels Group, Артур Лупашко

  • NETPEAK Group, Артем Бородатюк 

  • Онлайн-ресторан SMILEFOOD, Олександр Соколов

  • Інтегра-груп, рекламно-поліграфічна компанія, Сергій Гур’єв

Меценати проєкту: Георгій Бочорішвілі, Олександр Верник, Єгор Гребенніков, Костянтин Соболь, Вадим Стрюк, Максим Лагунов. 

Енергетичний партнер — компанія Red Bull.

Пряма трансляція відкриття центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі доступна на Facebook-сторінках Мінцифри, Дія.Бізнес і Дія.Бізнес Одеса, а також на YouTube-каналі Дія.БІзнес.  

Сторінки центру Дія.Бізнес в Одесі у соціальних мережах:

 Нагадаємо, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 1 березня 2021 року стартував новий пілотний формат консультаційного стенду Дія.Бізнес у Черкасах. Загалом у 2021 році планується відкрити 7-15 центрів Дія.Бізнес. Незабаром — Ужгород, Буча, Кременчук, Полтава, Кривий Ріг, Львів. 

 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт