Мінцифра відкрила 6 нових Дія.Центрів

  Перегляди 930

Мінцифра відкрила 6 нових Дія.Центрів: два в Луцьку, один у Шацьку, Юр’ївці, Сокирянах та Городку. Завдяки цьому 345 тисяч українців отримали доступ до сучасного держсервісу.

Дія.Центри — це one-stop-shop із комплексом усіх необхідних упродовж життя адмінпослуг для громадян. 

Які особливості нових Дія.Центрів:

  • У Луцьку Центри надають понад 400 адмінпослуг. Відвідувачі можуть записатися на прийом за телефоном або через електронну чергу. Працює шеринг документів, а також здійснюється прийом головою громади.
  • У Дія.Центрі Сокирянської громади відвідувачі можуть скористатися місцем із доступом до порталу Дія та сплатити адмінзбір банківською карткою. Окрім цього, доступні конференц-зал та прийом головою громади.
  • У Шацькому Дія.Центрі відвідувачам доступні безоплатна правова допомога, консультація щодо бізнесу, коворкінг-зона та шеринг документів. Центр обладнано місцем для самообслуговування, а також усім необхідним для комфортного надання послуг для людей з інвалідністю.
  • У Юр’ївці відвідувачі Центру можуть легко згенерувати в Дії COVID-сертифікат з допомогою адміністраторів та отримати безоплатну правову допомогу. Усі працівники Центру пройшли навчання щодо надання першої домедичної допомоги.
  • Записатися до Дія.Центру Городоцької громади можна через електронну чергу. Центр підключено до Wi-Fi, онлайн-моніторингу, шерингу документів, облаштоване місце для самообслуговування. Крім цього, у Центрі можна сплатити адмінзбір та комунальні платежі. 

Понад 240 ЦНАПів працюють над трансформацією в Дія.Центри. Загалом в Україні працюють вже 16 Дія.Центрів. Подивитися всі Дія.Центри можна на платформі. До того ж на платформі можна дізнатися всю інформацію про мережу ЦНАП, знайти найближчий Центр, сформувати маршрут до нього, а також залишити відгук про сервіс.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт