Мінцифра відкриє центр Дія.Бізнес у Полтаві

  Перегляди 1214

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, планує відкрити центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві. 

Відкриття центру заплановане влітку 2021 року. 

Для цього Мінцифра підписала меморандум про співпрацю з громадською організацією «Полтавська платформа».

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що в 2021 році Мінцифра планує відкрити з партнерами 7-15 центрів Дія.Бізнес всією Україною.

«В рамках національного проєкту з розвитку підприємництва ми готуємо відкриття нового офлайн-центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві — це буде сучасна, комфортна та прогресивна локація, яка допоможе місцевому малому та середньому бізнесу».

Валерія Іонан

Директорка громадської організації «Полтавська платформа» Альона Гончаренко підкреслила, що основною метою створення центру Дія.Бізнес є забезпечення підтримки малого та середнього бізнесу Полтавщини інформаційною, консультативною та освітньою підтримкою.

Нагадаємо, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт