Мінцифра відкриє новий центр Дія.Бізнес в Одесі

  Перегляди 3397

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, планує відкрити центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі. 

Ініціатива стане можливою завдяки ГО «Центр проєктних ініціатив «ДІРЕКТ», за підтримки Visa та Odessa Business Club. Технічний партнер проєкту —  ХУАВЕЙ УКРАЇНА.

Вже розроблений дизайн-проєкту простору Дія.Бізнес. 

Це 120 квадратних метрів, оснащені всім необхідним для розвитку бізнесу, зокрема кав’ярня, книжкова лавка та конференц-зал. Простір відповідатиме вимогам інклюзивності.  





Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зауважила, що центр Дія.Бізнес в Одесі стане точкою допомоги підприємцям як у коронакризові часи, так і після закінчення пандемії.  

«Ми продовжуємо будувати екосистему підтримки підприємництва та створювати можливості для малого та середнього бізнесу в різних регіонах України. Підприємці Одещини зможуть отримати безкоштовні консультації з питань діджиталізації бізнесу та переходу в онлайн, фінансового менеджменту, маркетингу, продажів, HR, юридичної підтримки тощо»,  — заявила Валерія Іонан. 

Також центр Дія.Бізнес в Одесі надаватиме освітні послуги та сервіси від провідних практиків і експертів бізнес-сфери України. 

Відкриття центру Дія.Бізнес в Одесі відбудеться в червні 2021 року. 

Голова правління громадської організації «Центр проєктних ініціатив» Олександр Вернік підкреслив, що досвід і експертиза команди громадської організації сприятимуть ефективному функціонуванню центра Дія.Бізнес в Одесі.  

«Ми маємо команду, які є експертами з багаторічним досвідом у сфері залучення національних і міжнародних інвестицій. Будемо раді допомогти підприємцям Одещини в ці складні часи невизначеності та обмежень через коронавірус», — заявив Олександр Вернік. 

У свою чергу Георгій Бочорішвілі, CEO будівельного холдингу ЗАРС, титульного партнера проєкту, зазначив: «Я радий, що відкриття Дія.Бізнес в Одесі стало можливим. Підтримка малого і середнього бізнесу, розвиток підприємництва, поряд з освітніми ініціативами для молоді — це, безперечно, правильний вектор для розвитку Одеси. Я переконаний, що подібні проєкти зараз актуальні і роблять свій внесок у становлення і формування майбутнього покоління».

Співзасновник Odessa Business Club Дмитро Казавчинський так прокоментував відкриття Дія.Бізнес в Одесі: «Ми хочемо бачити у місті якнайбільше успішних підприємців, а Дія.Бізнес саме той проєкт, що навчає та супроводжує від бізнес-ідеї і протягом усієї діяльності. Учасники ділового клубу, включно зі мною, вже підтримали ініціативу і надалі планують сприяти розвитку Дія.Бізнес в Одесі».

«Для Visa підтримка підприємців є одним із глобальних пріоритетів, який ми впроваджуємо і в Україні. Переконана, що продовження нашого співробітництва з Міністерством цифрової трансформації України в рамках Меморандуму допоможе бізнесу з сучасними інструментами для реалізації амбітних планів. Ми пишаємось можливістю долучитись до ініціативи створення інфраструктури підтримки малого та середнього бізнесу в різних регіонах України», — зазначила Віра Платонова, старший віце-президент і директор регіонального підрозділу компанії Visa в Україні, Грузії, країнах СНД і Південно-Східної Європи.

«Важливою складовою розвитку цифрової економіки є формування ефективної екосистеми для бізнесу. Ми високо цінуємо наше партнерство з Міністерством цифрової трансформації України і раді підтримати такий важливий для Одеської області проєкт. Саме завдяки спільним зусиллям, обміну досвідом і найкращим практикам можна досягти спільного успіху і значного прогресу в цифровому світі», — зазначив директор Хуавей Україна Ма Ці.

Підписуйтесь на сторінки центру Дія.Бізнес в Одесі у соціальних мережах:

Нагадаємо, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт