Мінцифра та YEP запрошують на найбільшу конференцію для університетської стартап-спільноти в Україні

  Перегляди 673

Startup Campus — це натхнення і перший крок. До власної справи, до нової навички, яка актуальна тут і зараз, і буде актуальною за десятиліття. За два роки ініціативи «Підприємницький університет» понад 90 університетів запровадили нову дисципліну про інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами, а 8 000 студентів навчилися робити стартапи просто на парах.

21 вересня 2022 року відбудеться найбільша конференція про молодіжне підприємництво та студентські стартапи в Україні Startup Campus. 

У програмі:

  • Пітч найкращих студентських стартапів із Володимиром Дантесом
  • Мотивація від тих, хто змінює Україну вже сьогодні
  • Досвід підприємців із Кремнієвої долини

Серед спікерів події: Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров і заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан. 

Починайте з нами новий рік підприємницької освіти!

Зареєструватися: https://www.startupcampus.space  

Startup Campus проходить в межах ініціативи YEP «Підприємницький університет», що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID  «Конкурентоспроможна економіка України».

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт