Мінцифра та Українська школа урядування удосконалять систему підвищення кваліфікації держслужбовців

  Перегляди 1584

Міністерство цифрової трансформації України та Українська школа урядування удосконалять систему підвищення кваліфікації держслужбовців. Співпраця відбудеться в рамках національного проєкту з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта

Для цього Мінцифра підписала меморандум з Українською школою урядування. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що освітні серіали із цифрової грамотності для держслужбовців користуються надзвичайною популярністю і є лідерами за переглядами на порталі Дія.Цифрова освіта.

«Сучасні держслужбовці мають володіти цифровими компетентностями. І йдеться не просто про вміння користуватися комп’ютером чи планшетом, а про ефективне використання сучасних цифрових технологій у роботі, професійному та особистісному розвитку. Спільно з Українською школою урядування ми плануємо не тільки удосконалити систему підвищення кваліфікації держслужбовців, але й створити нові освітні серіали з цифрової грамотності для держслужбовців», — заявила Валерія Іонан. 

Директор Української школи урядування Наталія Наулік відзначила, що співпраця Української школи урядування та Міністерства цифрової трансформації України відкриває нові можливості для підвищення рівня професійних компетентностей публічних службовців. Завдяки співробітництву реалізується практичний курс щодо відкритих даних для держслужбовців.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт