Мінцифра та Фонд Східна Європа шукають підрядників, які розроблять відеокурси для Дія.Цифрова освіта

  Перегляди 808

Міністерство цифрової трансформації України та Фонд Східна Європа в межах реалізації швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (Програма EGAP) оголошують конкурси на вибір підрядників для надання послуг розробки відеокурсів для платформи «Дія.Цифрова освіта». 

Конкурс на створення відеокурсу «Базовий курс з цифрової грамотності для держслужбовців 2.0». 

Мета – навчити державних службовців користуватися гаджетами та програмами на більш якісному рівні. Це логічне продовження та поглиблення курсу «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google». У курсі «Цифрова грамотність для держслужбовців 2.0» мають бути розглянуті інші інструменти та популярні застосунки, які стануть у пригоді державним службовцям. 

Технічні вимоги: курс «Базовий курс з цифрової грамотності для держслужбовців 2.0» складатиметься з 1 модулю до 10 роликів, хронометраж 1 відео до 10 хвилин та 1 проморолика у форматі бекстейджу. Відео мають містити інфографіку та анімацію. 

У складі модулю мають бути тестові завдання для перевірки та такі механіки тестування: обрати один варіант, обрати декілька варіантів, обрати зі списку, що випадає, розставити в порядку, написати правильну відповідь. 

Конкурс на створення відеокурсу «Нова професія: Основи програмування для новачків».

Мета – надати можливість розібратися новачкам та всім охочим у темі програмування. У курсі буде оглядово висвітлено теми базових вимог, необхідної освіти та навичок, мов програмування, їх різниці та варіації продуктів, створених за допомогою цих програм.

Технічні вимоги: курс «Нова професія: Основи програмування для новачків» складатиметься з 1 модулю до 10 роликів, хронометраж 1 відео до 10 хвилин та 1 проморолика у форматі бекстейджу. Відео мають містити  інфографіку та анімацію. 

У складі модулю мають бути тестові завдання для перевірки та такі механіки тестування: обрати один варіант, обрати декілька варіантів, обрати зі списку, що випадає, розставити в порядку, написати правильну відповідь. 

Основне завдання – створення програмного матеріалу відеокурсу: 

  • підготовка контенту та сценарію; 

  • забезпечення продакшну у фірмовому стилі «Дія. Цифрова освіта»; 

  • підготовка додаткових матеріалів 

 У заявці на конкурс просимо зазначити запропоновану структуру курсу. 

Вимоги до виконавців: 

  • досвід розробки відеокурсів не менше 2-х років; 

  • досвід створення щонайменше 10-ти відеокурсів аналогічної складності; 

  • можливість залучення експертів за тематикою курсу. 

Критерії відбору: 

– досвід виконання аналогічних завдань; 

– ціна; 

– термін виконання. 

Виконавець має забезпечити структурування та адаптацію матеріалів, а також відеопродакшн курсу включно зі зйомкою, монтажем, кольорокорекцією, постмонтажем, анімацією та інфографікою. 

Замовник забезпечує експертів для відео, а також надає основні матеріали.

Порядок подання пропозицій: 

Пропозиції приймаються від фізичних осіб-підприємців (далі – ФОП) та юридичних осіб (далі – ЮО). 

Пропозиція оформлюється на бланку ЮО/ФОП (за наявності) відповідно до аплікаційної форми, наведеної в Додатку 2, підписується уповноваженою посадовою особою учасника та скріплюється печаткою (за наявності). До пропозиції обов’язково має бути додана: 

  • копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; 

  • копія документа, що підтверджує повноваження посадової особи, яка представляє заявника. 

Пропозиції (пакет документів) подаються в запечатаному конверті, завіреному підписом уповноваженої посадової особи учасника та печаткою (за наявності), електронна копія пропозицій має бути надіслана на електронну пошту  tender@egap.in.ua 

На конверті повинно бути зазначено повне найменування або ПІБ заявника, його місцезнаходження, прізвище, ім’я, по батькові уповноваженої особи, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів. 

Просимо звернути увагу, що Фонд Східна Європа є суб’єктом, що звільняється від сплати податку на додану вартість, на підставі статті 3.1 Угоди між Урядом України та Урядом Швейцарської Конфедерації про технічне та фінансове співробітництво від 13 жовтня 1997 року, реєстраційної картки проекту №4278-01, та пункту 3.2 статті 3 Податкового кодексу України. Тобто Фонд Східна Європа проводитиме оплату за товари без урахування ПДВ. 

Терміни та адреса подання заявок: 

Оригінали заявок на участь у конкурсі мають бути отримані Фондом Східна Європа в паперовому вигляді на адресу Програми EGAP Фонду Східна Європа не пізніше 18:00 9 квітня 2021 року. Враховуючи дистанційний режим роботи Фонду, електронна копія заявки обов’язково має бути надіслана на адресу електронної пошти tender@egap.in.ua не пізніше 18:00 9 квітня 2021 року. 

Адреса: Програма EGAP, Фонд Східна Європа 

вул. Саксаганського 96, 5 поверх, офіс 508 

Київ, 01032 Україна.

Контактна інформація: 

Марія Соколова, старший фахівець із закупівель Фонду Східна Європа 

tender@egap.in.ua  

Учасники тендера будуть письмово повідомлені про його результати. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт