Мінцифра та Facebook запрошують стати сертифікованим тренером із цифрового маркетингу

  Перегляди 1044

Міністерство цифрової трансформації України та Facebook оголошують про запуск ініціативи з пошуку в Україні тренерів з цифрового маркетингу початкового рівня. Це можливість для людей у ​​всьому світі стати сертифікованими тренерами Facebook. 

Як стати сертифікованим тренером Facebook? 

1. Подайте заявку на участь у мережі тренерів.

Заповніть цю форму, щоб зареєструватися. Обов’язково вкажіть код заявки [Україна] у відповідному полі та вкажіть вид тренера (тренер із цифрового маркетингу).

Ви зможете відстежувати свою заявку на сторінці профілю тренера.

2. Отримайте доступ до тренерського центру та ваучер на іспит. 

Після завершення реєстрації ви отримаєте доступ до Центру тренерів. У Центрі є ресурси, які допоможуть вам підготуватися до іспиту із сертифікації Facebook. Ви також отримаєте ваучер, що покриває вартість іспиту.

3. Заплануйте та складіть іспит із сертифікації Facebook.

Вам потрібно буде отримати сертифікат Facebook, необхідний для проходження відповідного курсу тренера, принаймні за 2 тижні до участі у 2-денному семінарі. 

4. Відвідайте 2-денний семінар.

Вам потрібно буде відвідати 2-денний семінар із фасилітації та пройти оцінку в одного з майстер-тренерів.

Також рекомендуємо переглянути найпоширеніші запитання на сторінці програми тренерської мережі.

Тренери будуть зобов’язані провести принаймні один (або більше) онлайн-семінарів із затвердженим Facebook змістом для щонайменше 100 учасників на волонтерських засадах.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що це вже не перша спільна ініціатива Мінцифри та Facebook.

«Ми в Мінцифрі активно працюємо над популяризацією нових цифрових професій, до яких належить і цифровий маркетолог. Сподіваюсь, що наша спільна з Facebook ініціатива допоможе професіоналам у цифровому маркетингу краще реалізовувати свій інтелектуальний потенціал і розвиватися в напрямах, які ще довгі роки будуть затребуваними на ринку праці», — заявила Валерія Іонан.   

Катерина Крук, керівниця з питань публічної політики щодо України у Facebook: «Facebook з радістю повідомляє про запуск нового рівня сертифікації Trainer Network — Digital Marketing Associate Trainer. Ця розширена пропозиція дасть можливість більшій кількості маркетологів початкового рівня в Україні стати сертифікованими тренерами Facebook і допоможе масштабувати навчання з цифрових навичок для малого та середнього бізнесу. Долучення до цієї програми може бути надзвичайно корисним, оскільки ви отримуєте знання про продукти та маркетинг у Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp та вміння проводити тренінги з цих питань для інших».

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт